Zdravim! V rychlosti freezuje se mi pc natvrdo pomuze jen reset no moje sestava- asrock 4 core dual vsta, 2x1gb ram ddr1, agp hd4650, cpu intel d820 dual core 775, zdroj EC 400w´, dale uz jen wifi sitovka a zvukovka a hdd 320a 160gb seagate oba, netaktovano provereno diagnostickymi programy dokonce bencharka to vydrzelo asi dve hodiny a pk to slo do kytek-lag.Os-win xp sp3 3dny stara intalace. No seka se to vicemene kdy se tomu zachce btw tento clanek pisu uz podruhe. Ale no na 100% ten lag vyvola kopirovani dat nebo instalace, stahovani atp, kdyz koukam na filmy udela to zridka kdy, pri hrani her taky freezy, vsechny komponenty sem testoval a menil tzn ramky sem vymenil a freez prisel, cpu totez, grafarnu sem menil vcera hdd asi tak pred 14dny dela mi to tak asi uz mesic jedine co to vsechno spojuje je zdroj nebo zakladka, moje otazka tedy zni? muze to delat zdroj? nebo mam shanet novou zakladovku? zakladku bych menil nerad je stim hromada prace :( ale i stim bohuzel pocitam. takze jak rikam vse bylo testovano a meneno dokonce tsetovano v jinem pc a porad lagy takze prosim o radu jestli jde nejak zjistit treba pretizeni zdroje nebo tak. Díky za rady
Edit: lagne se to klidne i 150x za den...(ano nadsazka ale prijde mi to tak)
Zamrzani pc
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zamrzani pc
Zkus jiný zdroj pak se uvidí. Zdroje EC nejsou zrovna pověstné svojí kvalitou...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2467
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56