Start počítače je od té doby omnoho pomalejší a když mně to už dá na pracovní plochu radši na nic neklikám protože bych se jinak dočkal jenom "točící se kuličky" a taky -program- (Nereaguje) až se systém "spamatuje" muzu zacit neco delat ale start jakehokoli programu je pomaly nemluvim jen o obyčejnem kliknutim pravym tlačítkem myši na pracovní plochu... Nejhorší je teda start programu už jejich používaní není až tak zdlouhavé - programy jako Photoshop CS5 nebo hra FIFA 11 jdou témeř bez problému ale internetové prohlizece často vyhazuji - "Opera nereaguje" kdyz neco chci rychleji nez oni muzou.
Nezdá se mi ovládač HDD ktery je pokud dobre čtu z roku 2006, no ale WIndows nenašel jiný ovladač a programu SlimDrivers se zdají normální.
Everestuv(aida64) kamarat na ovladače mi našel 18 zastaralych ovladaču včetne HDD jenže dal je už zpoplatnen. Zkusil sem tedy rovnou z jejich stranky Western Digital - Data Lifeguard Diagnostic ten ale pri rychle a taky pomale kontrole mnel chyby (nemohl najit disk1 nebo co..

Už jsem myslel že sem dostal toho trojana z Facebooku ale FB mi jde normalne, a nemam zadne procesy v PC tak jako maji ti co toho trojana "obdrželi".
pozn. :) když poslouchám počítač jak pracuje nad nečím težším tak zvuky jsou s "přestávkami" jako kdyby se nemohl rozběhnout (vrrr____vrrrr____vrrr____vrrr