PŘEVOD VHS NA PC
PŘEVOD VHS NA PC
Vím , že už toho bylo napsáno k tomuto tématu mnoho. Jsem tím ale docela zmaten. Dal jsem na radu prodejce a zakoupil video grabber a kabel cinch-scart. Dle těchto pomůcek prý mohu stáhnout video z VHS do PC. Po několika hodinách jsem se rozhodl napsat zde. Protože se mi to nepodařilo. Opět jsem prohlížel stránky a stránky na toto téma. Nebyl jsem z toho moudrý, protože se všude píše že potřebuji TV kartu. Právě o tohle mi ale šlo když jsem se ptal původně prodejce zda něco takového potřebuji. říkali mi že ne , že stačí ten "grabber" viz přílohy foto. Mám Notebook a starý videopřehrávač jen se scartem ze zadní strany. Může mi někdo poradit jak to konečně dát dokupy. Programy mám 1. pinnacle 2. Ulead video studio dodávané přimo k tomu "grabberu" . díky moc za info , jsem z toho už zoufalý.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PŘEVOD VHS NA PC
Mám téměř ten samý videograber a funguje bezchybně.Musíš nainstalovat jen ovladače z přiloženého CD a nainstalovat nějaký zachytávací a grabovací program.Já používám Cyberlink Power Director.Spustím video z VHS,zapnu Power Director,zvolím zachytávat a už video vidím v náhledu.Dám REC a už to jede.
Žádné jiné kebely nepotřebuješ.V PC máš USB a ve videu jeden žlutý což je obraz a jeden bílý + červený cinch (pokud je to stereo video).
Žádné jiné kebely nepotřebuješ.V PC máš USB a ve videu jeden žlutý což je obraz a jeden bílý + červený cinch (pokud je to stereo video).
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Řekl bych že tenhle SCART kabel asi použít nepůjde, podle barev těch konců bych tipnul že jsou v něm pouze vyvedené RGB signály pro nějaký monitor. Budeš se muset poohlédnout po něčem takovém:
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo pokud máš z videa jen scart,tak to budeš potřebovat jiný kabel než máš na prvním obrázkuTakže ten Scar t- Cinch.
http://www.alza.cz/redukce-scart-3x-cin ... 3wodEBBl-w
http://www.alza.cz/redukce-scart-3x-cin ... 3wodEBBl-w
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Díky moc za rady, zkusím teda vyměnit kabel popřípadě si pořídit ten na obrázku.
Zpět na “Problémy s hardwarem”