Ztišující se Mikrofon

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Craz
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Ztišující se Mikrofon

Příspěvekod Craz » 10 zář 2011 16:51

Zdravím

Mám problém s Mikrofonem který ( i když jsem zkoušel několik programů na komunikaci ) nefunguje jak má. Spustím hovor a prvních 5 sekund je mě slyšet dobře. Potom se to začne zhoršovat a zhorší se to natolik že mě skoro není slyšet a není rozumět. Zkoušel jsem přeinstalovat zvukové ovladače ale ani to nepomohlo. Prosím o pomoc :bigups:

Děkuji :wink:

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: Ztišující se Mikrofon

Příspěvekod El Diablo » 10 zář 2011 22:06

Zkusil si jiný mikrofon?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 10 zář 2011 23:29

Asi jsi se spletl, tady nejsou žádní věštci, takže na tvůj PC nevidíme. Chceš-li poradit uveď více informací (jaká zvuková karta, OS, v jakém programu se to projevuje atd.).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Craz
nováček
Stav:

Příspěvekod Craz » 10 zář 2011 23:54

Ano jiný mokrofon jsem zkusil .. a pro pána Pice který dle levlu si bude trochu obratnější v těchto problémech .. jelikoš vypadáš že to tu trochu znáš překvapuje mě, že se mě ptáš na podobné věci ohledně věštění .. pro registraci se vyplnuje informace okolo PC sestavy stačí si jen otevřít můj profil .. ale není problém to jsem zkopírovat : Pc :Fujitsu Siemens Amilo xa2529, W7 Professional, AMD Turion 64bit X2 2.40 Ghz, 2G Ram , NVIDIA GeForce 8600M GS .. a nefunguje to ani v jednom programu .. vždy se to po 5 sekundách ztiší .. at mluvím přez co chci tak to dopaddne stejně

--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Zář 2011 00:14) ---

A zvuková karta je realtek high definition audio

Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Stav:

Příspěvekod Martab » 11 zář 2011 08:41

Ono není ani tak problém v tom, že by si to neuměl rozkliknout, ale ty můžeš řešit PC známého a nebo když za nějakou dobu změníš sestavu a někdo bude mít podobný problém tak se může podívat a třeba zjistí že má stejnou zvukovku jako ty a nemusí zakládat další téma :D .
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Craz
nováček
Stav:

Příspěvekod Craz » 11 zář 2011 09:52

No jasně .. dobře připouštím nad tímto jsem tolik nepřemýšlel. Ale tak stačí říct nějak normálně hned pošlu ..

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 11 zář 2011 12:14

Problém je nejspíše v nastavení zvukového zařízení. Zkontroluj pečlivě nastavení. Zda je správně uvedeno výchozí zařízení a nastavení hlasitosti mikrofonu ap. Chyba je nejspíše tam. Pokud máš vstup mikrofonu vpředu na bedně, zkus i ten zadní. Ještě dotaz - tento problém je od začátku používání PC, nebo se to projevuje až od určité doby.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 11 zář 2011 15:55

Projdi si nastavení programů, zda v tom nemůžou mít prsty. Ale protože to dělá až v průběhu chodu, viděl bych to spíš na hardwarovou poruchu a reklamaci. Ovladače zvukovky máš v pořádku nainstalované a nehlásí žádnou poruchu funkčnosti chodu zařízení?

Craz
nováček
Stav:

Příspěvekod Craz » 11 zář 2011 18:28

Zkusil jsem všechny vaše rady avšak bez úspěchu. Stále to po 5 sekundách slábne až do nesrozumitelného minima. Programy v tom očividně prsty nemají protože jak jsem zkoušel dělá to u všeech a pokud vím ano dělá to od samého začátku. Přeinstaloval jsem i ovladače ale stejně se nic nezměnilo.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 11 zář 2011 19:42

Pokud to jde, reklamoval bych ho.

Craz
nováček
Stav:

Příspěvekod Craz » 11 zář 2011 21:04

Bohužel nejde. Ale mám ještě jednu možnou příčinu i když nevím jestli to s tím souvisí. Přeinstalovával jsem windows z Visty na Windows7 a když jsem s tím byl v servisu tak chlápek mi řikal něco o tom že na můj počítač nejsou některé ovladače dělané tak že improvizoval. Tak jestli neporadíte s tímhle :

Ještě jednou pc notebook : Fujitsu Siemens Amilo xa2529, W7 Professional, AMD Turion 64bit X2 2.40 Ghz, 2G Ram , NVIDIA GeForce 8600M GS

A zvukový ovladač : Realtek High Definition Audio, Verze 6.0.1.6449, Zprostředkovatel : Realtek Semiconductor Corp.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 11 zář 2011 21:30

Před změnou OS to dělalo také?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
    od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem
    5
    2736
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    12 pro 2024 13:50

Zpět na “Problémy s hardwarem”