Nefunkcni mys
Nefunkcni mys
Zdravim, poradi mi nekdo mam netbook acer aspire one happy a z niceho nic mi prestala fungovat mys u touchpaadu dotyk na tom jede ale ty dve tlacitka pravy A levy jsou bez odezvy ... Mam nA tom win 7 starter a nevim co stim :( davala jsem bod obnovy, vypinala, vytahovala baterku a nic :( kdyz pripojim mys pres usb tak funguje ale na tom notasu ne pres fn klavesu nic vyplyho nemam notasmam pul roku mam ho reklamovat? Nebo ne ite cim by to mohlo byt?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunkcni mys
Mys je výběžek pevniny do moře. Jinak tady nejsi na mobilu a toto je české fórum a i klávesnice v těchto krajích má zpravidla české písmena s diakritikou. Navíc věta bez skladu a ladu. Kdo to má číst. Jen odrazuješ takovým písemným vyjádřením potencionální rádce.
Jinak se mrkni do správce zařízení, zda tam nemáš u příslušného zařízení "?", nebo "!", což znamená problém s ovladačem. Nejlépe v tomto případě aktualizovat ovladač. Měl by být na stránkách výrobce notebooku.
Jinak se mrkni do správce zařízení, zda tam nemáš u příslušného zařízení "?", nebo "!", což znamená problém s ovladačem. Nejlépe v tomto případě aktualizovat ovladač. Měl by být na stránkách výrobce notebooku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28674
-
od mmmartin