Nejde monitor
Nejde monitor
Zdravím, sousedovi nechce najet monitor, "no signal", včera šel ještě normálně, nic s pc nedělal, do ničeho nerýpal. Pc jede. Zkoušeli jsme i můj monitor, je to stejné. Může to být grafika?
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
Re: Nejde monitor
Pokud sis ke zkoušce vlastního monitoru přinesl s sebou i vlastní přívodní kabel, můžeš problém v propojení monitoru - PC vyloučit. V opačném případě prohlédnout konektory na videokabelu ( VGA / DVI ). VGA konektor obsahuje 14/15 pinů ( zkontrolovat počet, zda nejsou ohnuté, zasunuté příliš dovnitř ), v případě konstrukce DVI kabelu je to složitější, pro kontrolu zde.
Pokud videodaptér umožňuje zapojení zařízení pomocí DVI i VGA, vyzkoušet oba dvě možnosti. Píšeš, že ve skříni nic "neupravoval", proto vypojení grafické karty není pravděpodobné.
Pokud videodaptér umožňuje zapojení zařízení pomocí DVI i VGA, vyzkoušet oba dvě možnosti. Píšeš, že ve skříni nic "neupravoval", proto vypojení grafické karty není pravděpodobné.
K vyzkoušení mého monitoru jsme samozřejmě použili můj kabel. Nevím, asi to bude muset zavézt do opravny. Taky mám doma starší grafickou kartu, bude dobrá, možná bysme ji mohli vyzkoušet, pokud se bude hodit do slotu.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do Správce zařízení, zda tam není nějaké varování ("?", nebo "!").
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11011
-
od JuRas