Nefunguje wifi u NTB T42
Nefunguje wifi u NTB T42
Z ničeho nic mi přestalo běhat wifi u ThinkPadu T42. Nevíte, kam se podívat a co prověřit? Win XP Home.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunguje wifi u NTB T42
Podívej se do nastavení adaprétů, jestli není ta karta zakázaná
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Já jsem měl před nějakou dobou stejný problém s T41. Pomohla mi stránka Lenova, kde jsem si stáhnul ovladač přesně podle mého modelu. Doporučuji.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Na stránku Lenovo jsem se podíval, ale pod "wireless" je tolik různých ovladačů, že nevím, který stáhnout. Nastavení adaptérů najdu kde?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V ovládacích panelech
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Řeknu to úplně srozumitelně: Možná jsem blbej, ale nevím, kde a co mám hledat. V Ovládacích panelech se nic "nastavení adaptérů" nejmenuje. Česky, prosím.
Pokud do vyhledávacího kritéria zadáš pouze T42, tak ti samozřejmě vyběhne milion ovladačů. Dej tam svoje typové označení - např. 2373-B40 apod. Nalezneš ho na spodní straně NB nebo v BIOSu na první straně.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Stejně mi jich vyjelo 9.
http://support.lenovo.com/en_GB/downloads/default.page?
http://support.lenovo.com/en_GB/downloads/default.page?
Jsem stále tam, kde jsem byl. Nevím, kam šáhnout nebo který ovladač vybrat. Se síťováním nemám moc zkušeností, většinou jsem to zapojil podle návodu a pak zapomněl.
Zkontrolovat ti to nemůžu, protože na té stránce musím zadat tvůj typ NB a ten neznám. Napiš ho sem (tajné to určitě není).
Aha. Mě vždycky vyjede rovnou typ, nenapadlo mě, že jen na mém pc.
Typ T42: 2374-D38
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Lis 2011 13:50) ---
Můžu se s tím NTB i připojit na net, když do něj zapojím TP Link USB od pevného počítače. Takže už jen vědět, co stáhnout.
Typ T42: 2374-D38
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Lis 2011 13:50) ---
Můžu se s tím NTB i připojit na net, když do něj zapojím TP Link USB od pevného počítače. Takže už jen vědět, co stáhnout.
Takže mi nikdo neporadí? :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4707
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 09:16
-
-
- 7
- 3660
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3256
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1695
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 5826