Tiskárna tiskne zbytečně moc barvy
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tiskárna tiskne zbytečně moc barvy
Ahoj, mám tiskárnu HP DeskJet 5652 a při tisku tiskne zbytečně moc "silně". I když je vytisknutý text několik dní starý, vždycky se mi stane, že se po zvýraznění zvýrazňovačem rozmaže a prostě jde poznat, že tiskárna používá zbytečně moc barvy a tak barva není schopná pořád zaschnout. Poradíte mi kde je problém? Za každou radu děkuji.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tiskárna tiskne zbytečně moc barvy
No a když to pomatláš rukou, také se to rozmaže? Protože když to přetáhneš zvýrazňovačem, tak jeho složení může způsobit zormazávání inkoustu. Abys tomu stoprocentně předešel, musel by sis pořídit laserovou tiskárnu.
-
- Pohlaví:
V ovládacím programu, který jsi k tiskárně dostal bude možnost nastavení tisku. Zde hledej položku něco jako econofast.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Funstorm007 píše:No a když to pomatláš rukou, také se to rozmaže? Protože když to přetáhneš zvýrazňovačem, tak jeho složení může způsobit zormazávání inkoustu. Abys tomu stoprocentně předešel, musel by sis pořídit laserovou tiskárnu.
když přejedu prstem tak ne. Jde mi jen o to, že když tisknu kdekoliv jinde, tak inkoust zaschne, ale v mojí tiskárně ne.
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Pro 2011 20:27) ---
ITCrowd píše:V ovládacím programu, který jsi k tiskárně dostal bude možnost nastavení tisku. Zde hledej položku něco jako econofast.
funguje to, díky za radu

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4945
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4332
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”