Notebook se mi sám od sebe vypíná *
Notebook se mi sám od sebe vypíná *
dobry den prosim o radu mam ntb samsung RC510 a zacal se sam vypinat nevite cim by to mohlo byt?děkuji.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 15 pro 2011 19:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zlidštění nadpisu „vypinani ntb“
Důvod: Zlidštění nadpisu „vypinani ntb“
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: vypinani ntb
Pod pojmem vypínat máme rozumět regulérní ukončení, jako při stisknutí vypnout, nebo pád systému?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: vypinani ntb
Rád bych pomohl, ale potřeboval bych více informací. Třeba po jaké době se Pc vypíná atd.
Re: Notebook se mi sám od sebe vypíná *
někdy drží delší dobu jindy po pěti minutách vypne ted třeba problém není je to nárazově.prostě ukončí sám práci na ntb nejsem bohužel počítačový expert a v manualu jsem nic nevyčetla.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když Pc normálně vypneš, tak zhasnou všechny kontrolky a pokud máš optickou myšku, tak zhasne i ta. Když spadne systém, tak vše svítí. Tak jak to je?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
vypne a nesvítí žádné kontrolky chladič neni horký nejsem odborník ale pokud by spadl systém a já znovu zapla ntb tak by měl najíždět win7 a mi se zobrazí poslední stránka kde jsem byla než vypnul.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To spíše vypadá na uspání notebooku. Nemáš to chybně nastavené? Při jaké činnosti se to stává? Je připojený síťový zdroj, nebo jedeš jen na baterií v notebooku?
máš na mysli že bych se překlikla v nabídce start a zadala režim spánku?ne prostě se to stáva když zapnu ntb najede win a po 5 někdy méně minutách vypne jindy zase jede déle a je jedno jestli jedu na baterii nebo v síti. tak jsem promazala registry je záhada že mám automaticky navolené stahování aktualizací a nestahují se.zajímalo by mě jestli se dá někde dohledat v čem je problém častého nebo občasného vypínání ntb.už mě napadlo že může být nějaký pokles proudu nebo je nainstalován nějaký program nebo aktualizace co se nesnese s těmi které už nainstalovány byly.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4019
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 09:11