Chrasteni apiskani ve zdroji
Chrasteni apiskani ve zdroji
Ahoj, asi pred dvema tydny jsem si koupil novy PC. Zhruba po trech dnech jsem si vsiml, ze ve vypnutem stavu vydava velmi vysoky piskalvy zvuk. S nejvetsi pravdepodobnosti to vychazi ze zdroje. Dnes pri hrani Team Fortress 2 zacal PC chrastit ( nevim jak lepe to popsat ) u toho chrasteni si nejsem jisty jestli to jde z vetraku nebo z ceho... Kazdopadne, je to piskani necim nebezpecne? Nesignalizuje to nejaky problem pri kterem bych mohl vyhoret? Reklamovat se mi moc nechce protoze Corsairy CX600 topry delaji casto a dost mozna bych si nepomohl. Ono to piskani jde lehce preslechnoit a ani nicemu nevadi, jen se bojim aby mi treba zdroj neodrovnal pc popriade barak :-). Predem diky za odovedi.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chrasteni apiskani ve zdroji
Určitě by bylo lepší zdroj vyreklamovat, nicméně pokud ho neobalíš dvouma kilčama semtexu, tak bych obavy o výbuch RD neměl 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Dobre, diky. A nevis cim by to mohlo byt? Vadny kus? Civka?
-
- Pohlaví:
Pískání zpravidla způsobují cívky, resp. uvolněné jádro které se rozkmitá a vydává zvuk blízký frekvenci na které cívka pracuje. Výbuch anebo požár sice nehrozí, ale vzhledem k tomu že ta cívka se pohybuje, nebude to lepší, ale horší. Chrastit tam nemá co, leda by škrtala anebo byla uvolněná vrtule větráku.
Já bych to reklamoval.
Já bych to reklamoval.
Zpět na “Problémy s hardwarem”