Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru* Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14099
Registrován: červen 06
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod El Diablo » 10 led 2012 22:22

Co máš za ovladače? Zkoušel jsi novější katalysty?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Reklama
Uživatelský avatar
tamagoci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 429
Registrován: leden 08
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod tamagoci » 10 led 2012 22:40

Mám nejnovější, 11.12 .Měl jsem tam GF 8500 GT vyndal jsem ji,vrazil tam Asus HD 6670 připojil monitor nainstaloval ovladače,odinstaloval nvidia ovladače a jedu.Nemůže to být tím,že jsem to udělal blbě?Pomohlo by přeinstal systému?Musím se opravit,jak jsem tvrdil,že při hře COD to mám přes celé tak jsem blbě koukal,mám to na max rozlišení a okolo černý rámeček,dal jsem 1680x1050 a rámeček zmizel.Tím si ale uberu na kvalitě zobraení že jo?.Ted to tam taky nemám ale jak jsem řekl musel jsem dát toto rozlišení 1680x1050 ne max.Nejde o nic tragickýho,ale koupil jsem full hd monitor a musím tomu ubírat,nechápu!Zkoušel jsem i ovladače catalyst 9 a nic.
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14099
Registrován: červen 06
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod El Diablo » 10 led 2012 23:16

Ovladače monitoru jsi předpokládám nainstaloval.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Uživatelský avatar
tamagoci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 429
Registrován: leden 08
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod tamagoci » 11 led 2012 15:02

Ano ovladače monitoru jsem taky nainstaloval.Pořád to tady šteluju a je to stále stejné.Ted zkusím připojit monitor přes VGA.Ale to zas není digital jenže DVI nemám,zase abych to zbytečně nekupoval.
Takovou jsem měl z toho monitoru a grafiky radost a h...o :huh:

--- Doplnění předchozího příspěvku (1) ---

Tak jsem monitor připojil přes VGA nastavilo se to na 1248x780 přes celou plochu tak jsem nastavil max co šlo 1600x1200 a je to též přes celou plochu.Ale to není HD rozlišení že.Takže VGA připojení neřeší můj problém že chci HD rozlišení přes celou plochu.Co by to mohlo udělat když koupím DVI??Mohlo by to pomoci nebo to bude stejné jako přes HDMI?což znamená při 1920x1080 černý okraj??
Díky za nějakou další radu.
Reinstal WIN nepomůže?
POMOOOCCC. :-(

--- Doplnění předchozího příspěvku (1) ---

Mohl bych použít tento DVI kabel? http://eshop.kak.cz/zbozi/kaa317-oem-ka ... o-lcd-18m/ .Jaký je rozdíl mezi DVI-D a DVI-HDMI?Můj monitor(odkaz v 1 příspěvku) a grafika http://eshop.kak.cz/zbozi/gae667a-asus- ... -l0uay0yz/ mají jaké?Taky mě zaujalo to upozornění u toho popisu o HDCP
POPIS: Kabel DVI-D pro digitální připojení LCD panelů k počítači v délce 1.8m. Kabel je v provedení dual link, dokáže tudíž pracovat v rozlišení až 2560x1600 při 60Hz. Digitální technologie přenáší obraz rychleji a kvalitněji než standardní monitorové kabely. Stínění snižuje rušení od okolních spotřebiču a tím zvyšuje kvalitu obrazu.

Při propojení zařízení z nichž jedno vyžaduje HDCP přenos a druhé tento protokol nepodporuje, nebude propojení fungovat a tato nefunkčnost není způsobena kabelem!
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14099
Registrován: červen 06
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod El Diablo » 11 led 2012 20:36

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Uživatelský avatar
tamagoci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 429
Registrován: leden 08
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod tamagoci » 11 led 2012 21:41

O.k tak já ho koupím,myslíš že by to mohlo pomoci?
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

Uživatelský avatar
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14099
Registrován: červen 06
Bydliště: In Hell
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod El Diablo » 11 led 2012 21:49

Myslím si že ano, ale ruku do ohně za to nedám... :lol:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Uživatelský avatar
tamagoci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 429
Registrován: leden 08
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*

Příspěvekod tamagoci » 11 led 2012 22:04

No tak uvidíme zítra,dám vědět.. Už to vidím , ..koupím to...zapojím to...naseru se(pardon) a rozbiju to.... :D
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC

Uživatelský avatar
tamagoci
Level 3
Level 3
Příspěvky: 429
Registrován: leden 08
Bydliště: Mladá Boleslav
Pohlaví: Muž

Re: Nemám obraz přes celou plochu obrazovky monitoru*  Vyřešeno

Příspěvekod tamagoci » 12 led 2012 19:47

Tak pokud by to někoho zajímalo a případně vám to pomohlo.Koupil jsem podle vašich rad kabel DVI a problém je vyřešen,obraz je full HD a přes celou plochu monitoru.Děkuji vám za rady a nápady.Máte moje díky. :bigups:
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Připojení monitoru přes novou grafickou kartu
    od Franhj23 » 23 čer 2021 14:15 » v Problémy s hardwarem
    1
    226
    od pcmaker
    26 čer 2021 15:15
  • gmail nemám nikde ikonu koše
    od vlado33333 » 07 led 2021 16:44 » v Vše ostatní (hw)
    3
    323
    od Hoff
    07 led 2021 19:26
  • ryzen 3600 vysoké teploty (nemám stock cooler)
    od xxx68 » 28 led 2021 12:48 » v Problémy s hardwarem
    24
    766
    od petr22
    28 led 2021 17:00
  • Ako pripojit 2 obrazovky.
    od mandes » 30 pro 2020 22:11 » v Problémy s hardwarem
    2
    234
    od jkmaxfli
    30 pro 2020 22:43
  • Zamykani obrazovky
    od neotek » 02 pro 2020 12:31 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    9
    893
    od Cleric
    08 pro 2020 11:30

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 6 hostů