Ahoj,
není to zas tak dávno, co jsem psal tenhle: viewtopic.php?f=7&t=78720 topic...
Grafická karta opravdu funguje, ale protože jsem měl problém s modrou smrtí se souborem atikmpag.sys, rozhodl jsem se opět přeinstaloval notebook a zkusit najít ovladače grafické karty automaticky přes Správce zařízení, ale tam ji nikde bohužel nevidím... Řešil jsem to tak trochu v tom topicu co píšu o pár řádků výš, ale tam jsem byl spokojenej, že mi grafika funguje (byl rozdíl mezi ovladači z oficiálních stránek AMD - nefungovaly a mezi ovladači z oficiálních stránek HP - jedou)... Teď zatím jedu bez ovladačů GK a abych řekl pravdu, už mě to vůbec nebaví s 16MB pamětí...
Díval jsem se snad všude v BIOSu, kde bych ji mohl mít zakázanou a nikde jsem žádný nastavení nenašel...
Napadá vás prosím někoho ještě nějakej způsob, jak ji najít? Abych ji měl ve Správci zařízení...
Jinak sestava: http://www.alza.cz/hp-probook-4720s-d200723.htm
Operační systém: Windows 7 64bit Professional English
Mockrát děkuju za tipy...
Automatický update ovladačů GK Vyřešeno
Re: Automatický update ovladačů GK
Zkoušel jsi AMD.com a položka Auto Detect and Install?
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
To ještě ne... Podle názvu... Samo detekuje hardware bez ovladačů a nainstaluje?
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Led 2012 20:34) ---
Výsledek je takový...
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Led 2012 20:34) ---
Výsledek je takový...
Ano, přesně ti to detekuje a udělá po svém.
Co máš za model GK?
Co máš za model GK?
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
Ati (AMD) HD6370M (Mobility)... Já už stahoval ovladače z oficiálních stránek AMD i HP... Ale od AMD mě nefungujou a od HP sice jo, ale po čase např. při sledování videií na YouTube nebo když je spuštěnej Flash, tak se mi sekne obraz (na chvíli zčerná obrazovka) a napíše mi to hlášku, že ovladač AMD byl pozastaven a znovu spuštěn... Nebo něco podobnýho... No a po chvíli už to hodí modrou smrt u atikmdag.sys... Nevím co s tím... Proto zatím nic neinstaluju... Už jsem notebook přeinstaloval za poslední měsíc asi 5x...
Pokud ho máš nový, tak ho zkus reklamovat.
Mám, ale vzhledem k tomu, že ho dost teď potřebuju k programování (ať žije zkouškový), tak se snažím najít nějaký jiný východisko. Teď jsem volal do autorizovanýho servisu HP a řekli mi, že dělají spíš hardwarový věci, taky dobrý... A pak jsem volal na HP zákaznickou linku, jestli lze někde z jejich stránek stáhnout Recovery disc pro Windows 7, tak prej, že to posílají poštou zdarma, ale jen takový, s jakým byl notebook koupen. Já si ho koupil s Linuxama z důvodu, že mám ve škole zdarma Windows 7. Takže jsem teď nahranej...
Otázka zní... Kde seženu HP Recovery disc pro Windows 7? Teď jsem tam zkoušel ty Linuxy, ale nesnášim je a neumim s nima... I když s nima ve škole musim dělat...
Díky za rady...
Kdyby někdo byl někdo ochoten je někam uložit na net, byl bych mu vděčnej...
Otázka zní... Kde seženu HP Recovery disc pro Windows 7? Teď jsem tam zkoušel ty Linuxy, ale nesnášim je a neumim s nima... I když s nima ve škole musim dělat...
Díky za rady...
Kdyby někdo byl někdo ochoten je někam uložit na net, byl bych mu vděčnej...
Re: Automatický update ovladačů GK Vyřešeno
Určitě vyzkouším... Zatím díky...
Ještě jdu ale stejně hledat Recovery disc...
Ještě jdu ale stejně hledat Recovery disc...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4768
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
-
Telefon s opětovně automaticky nepřipojí přes Bluetooth k autu
od Peťa » 12 pro 2024 13:55 » v Vše ostatní (z oblasti IT) - 0
- 18633