NTLDR nenalezen Vyřešeno
NTLDR nenalezen
Zdarec chtěl bych vědět jak rozjedu notebook stouhle hlaškou...nemam instalačni cd!!! dostanu se do biosu klavesou F2 ale nevim jak dal... poradte..dik
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: NTLDR nenalezen
Tahle odpověd ,řeši problem s instalačnim cd . A jak jsem psal to nemam. takže nějaka dalši rada? Nebo musim do opravny!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš recovery oddíl?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Přečti si druhou část:
Varianta B – BCUpdate2.exe
Varianta B – BCUpdate2.exe
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: NTLDR nenalezen Vyřešeno
recovery nemam . asi zbyva sehnat instal. cd tu druhou variantu nechci zkoušet nato nemam.
Zpět na “Problémy s hardwarem”