V počítači nejde zvuk - hlasitost je na maximum
V počítači nejde zvuk - hlasitost je na maximum
Zdravím! prosím poraďte na počítači mi nejede zvuk, zvuková karta v počítači je, zvuk je na maximum, vše jak má být, ale zvuk mi nejede... Děkuji za odpověď
Naposledy upravil(a) Ltb dne 14 črc 2012 22:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Zvuk
Když vše bije jak má, pak by to mělo být v pořádku.
Podívej se do správce zařízení, zda máš nainstalovaný ovladač - zda se tam vůbec zvuková karta objeví a nebo zda není u jejího ovladače žlutý trojúhelník s vykřičníkem. Také nevím, zda máš integrovanou zvukovku nebo PCI zvukovku a jejich prioritu je třeba zkontrolovat, popř. nastavit v BIOSu. Zkontroluji tyhle nastavení a dej vědět.

Podívej se do správce zařízení, zda máš nainstalovaný ovladač - zda se tam vůbec zvuková karta objeví a nebo zda není u jejího ovladače žlutý trojúhelník s vykřičníkem. Také nevím, zda máš integrovanou zvukovku nebo PCI zvukovku a jejich prioritu je třeba zkontrolovat, popř. nastavit v BIOSu. Zkontroluji tyhle nastavení a dej vědět.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Zvuk
Takže ještě jednou:
Vítej na PC-help.
Závada tam určitě bude, ale jak ji mám zkusit odhalit, když jsi mi řekl pouze, že v PC je zvuková karta, žádné další údaje jsi nedodal, ani ty o jakou kartu (int. nebo PCI) se jedná. A to, nač jsem se Tě ptal, jsi stačil zkontrolovat za minutu, nebo už jsi to měl projeté předtím? Dej sem prosím screen správce zařízení. Dík.
A pak ještě zkus zkontrolovat nastavení zvuku v ovládacích panelech.
Vítej na PC-help.
Závada tam určitě bude, ale jak ji mám zkusit odhalit, když jsi mi řekl pouze, že v PC je zvuková karta, žádné další údaje jsi nedodal, ani ty o jakou kartu (int. nebo PCI) se jedná. A to, nač jsem se Tě ptal, jsi stačil zkontrolovat za minutu, nebo už jsi to měl projeté předtím? Dej sem prosím screen správce zařízení. Dík.
A pak ještě zkus zkontrolovat nastavení zvuku v ovládacích panelech.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: V počítači nejde zvuk - hlasitost je na maximum
Mám zvukovou kartu PCl, vše co jsi mi poradil jsem udělal už asi před týdnem v přítomnosti se známým přes počítače (ani on neví čím to je) Nastavení zvuku v ovládacích panelech jsem zkoušel asi 5x, ale nedělá to nic, nejedou filmy, hudba, videa na netu, ani skype... nic vážně nevím co bych s tím měl dělat
Pokud má PC integrovanou zvukovku, zkus, zda půjde zvuk z ní. Budeš ale na ni muset přepnout v BIOSu. Pokud půjde, pak bude asi PCI zvukovka vadná.
Mmch, máš konektor výstupu zastrčený vždy ve správné, tedy příslušné dírce? Obvykle světle zelená zdířka.
PS: A co ten screen? Bude?
Mmch, máš konektor výstupu zastrčený vždy ve správné, tedy příslušné dírce? Obvykle světle zelená zdířka.
PS: A co ten screen? Bude?
Naposledy upravil(a) satam dne 14 črc 2012 23:25, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zvuková karta je integrovaná na MB nebo je samostatná karta? Pokud integrovaná, jaký je přesný název základní desky? Jinak přesný název ZK. Jaký máš OS?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1555
-
od maiki
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 00:36
-
-
- 4
- 3224
-
od Arnold91
02 čer 2025 15:26
-
- 6
- 3962
-
od Petison
25 říj 2024 15:06
-
- 13
- 5769
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6159
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”