Dobrý den,
mám problém s nabíječkou. Syn zatáhl za kabel místo konektoru a kabel z konektoru vypadl.
Fotka jak to vypadá: http://31.31.78.66/img/nabijecka.jpg
Omlouvám se za špatnou kvalitu foto, snad to z ní pochopíte.
Nevíte někdo, jak to mám spojit aby nabíječka fungovala?
Rozbitá nabíječka
Re: Rozbitá nabíječka
Ta fotka opravdu nestojí za nic. Zkus zjistit, co to je za konektor (podívám se Ti, ale Ty hlavně zjisti přesný(!) vnitřní průměr na desetinu mm), pak koupíš nový a opatrně přepájíš. Pozor na polaritu!!
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Črc 2012 14:56) ---
Ten konektor máš v příloze (snad se na základě hnusné fotky nepletu!), podstatný je vnitřní průměr (průměr kolíku - ne Tvého!) a také délka holé části konektoru. Musí být nejméně taková, jako na původním konektoru!
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Črc 2012 14:56) ---
Ten konektor máš v příloze (snad se na základě hnusné fotky nepletu!), podstatný je vnitřní průměr (průměr kolíku - ne Tvého!) a také délka holé části konektoru. Musí být nejméně taková, jako na původním konektoru!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rozbitá nabíječka
Pokud budeš kupovat nový konektor, bude nejlepší vzít s sebou tu věc, ke které nabíječka patří (pokud není z kategorie nemovitostí) a vyzkoušet, zda tam kupovaný konektor opravdu pasuje. Ale!! S ohledem na tvůj dotaz - prosím neber to jako narážku na tvoje bastlířské umění -
bych spíš doporučoval zadat opravu někomu, kdo ví, co je + a co je - a umí alespoň trochu pájet.Nevíte někdo, jak to mám spojit aby nabíječka fungovala?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 4198
-
od Scorpi
Zobrazit poslední příspěvek
06 srp 2024 14:52