nějak mi začala blbnout klávesnice.když jsem na ni zkoušela psát tak se písmena objevila až po delším držení klávesy a ještě to divně cvakalo v case.(při každém stisknutí to cvaklo)a když jsem třeba zmáčkla capslock nebo shift tak to zapípalo.je ale divný že kámoš se mrknul do biosu a klávesnice jela úplně normálně.a ve windowsu vůbec.zkontrovali jsme i USB porty zkoušeli klávesnici zapojit v jiným i zkoušeli zapojení přes redukci PS2 a nic.no vůbec nevím vo co go.počítač mám rok vždycky jsem si věděla rady ale teď konec.
Teoreticky to může být buď vadnou klávesnicí anebo aktivním nastavením programu ovládajícího klávesnici. Někteří výrobci dodávají k klávesnici svůj vlastní program, pomocí kterého můžeš nastavit právě to pípnutí při stisku tlačítka CapsLock, Shift nebo Ctrl - tuto variantu mám totiž doma také. Dále to může být nějakým jiným programem např. pro tweakování systému, kterým to jde nastavit také. Také mohou být špatně nastavené časy pro odezvu klávesy po stisknutí, opakovací frekvence apod.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Pro wincmana: bylo by vhodné, kdybys svůj dotaz založil jako nový příspěvek. Takto se zdá, že odpovídáš na prvotní dotaz od Tekki, ale není tomu tak a vznikl z toho chaos. Někdo totiž bude odpovídat na její dotaz, někdo na tvůj a pak nikdo nebude rozumět ničemu. Toto se nedělá! Já osobně tedy na tvůj dotaz nebudu vůbec odpovídat.
Tak tedy pro Tekki: ten problém s klávesnicí vznikl náhle, po předchozím bezchybném používání, anebo ty problémy jsou od začátku, co jsi ji poprvé připojila do počítače?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Ahoj, koupil jsem si novou mechanickou klávesnici a mám k ní pár dotazů (zbylé dva dotazy patří do jiných sekcí):
Po zapojení klávesnice a následném restartu PC mi klávesnice přestala fungovat správně (nahodilé připojování a odpojování, při kterém...
Poslední příspěvek
Řekl jsem si, že když zbytek klávesnice (zatím) funguje, tak si koupím nový kvalitnější kabel podle sebe a nebudu muset nic řešit. Starý si schovám a kdyby se pokazilo ještě něco tak na reklamaci dám samozřejmě původní. Navíc jsem tak nějak...
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku