Můj problém je následující:
Sledoval jsem videa na youtube a najednou se mi celý PC zaseknul, na nic nereagoval a tím "na nic" myslím opravdu na nic. Tak mi nezbylo, než ho vypnout natvrdo. Teď, když zapnu PC, s monitorem se nic neděje a po chvilce začne reproduktor počítače pípat netradičním způsobem ( nejprve 3xrůzná výška tónů a tak rychlé opakování, že to skoro splývá do jednoho tónu a poté 3x jeden tón.)
Myslím, že v grafické kartě chyba není, zkoušel jsem to s různými kartami, ale pořád stejné.
Mimo to pípání počítač žádné jiné netradiční zvuky nevydává, takže doufám, že větráčky fungují v pořádku, což by mělo vyloučit vysokou teplotu procesoru. Napadlo mě ale, že je možné, že jsem procesor nějak "přepálil", je-li to možné..

Co se týče RAMky, nad tím jsem ještě neuvažoval, ale myslím si, že kdyby byl problém např. v chybné ramce, alespoň by mi to PC oznámil na monitoru, jenže právě je tu ten problém, že monitor mi pořád ukazuje tmu.. :/Monitor jsem zkoušel k jinému PC a funguje normálně...
PC už je staršího data a nenašel jsem k němu žádné dokumenty, takže např. nevím, jaká je verze BIOSu, takže nemůžu zjistit, co mi tím pípáním chce sdělit...
Napadá vás, čím by to mohlo být, aniž znáte konfiguraci pc?

Takže napadá vás něco?