Zdravím,
dnes jsem si přeinstaloval PC. Vše bylo v pohodě. Až na to, že mi nešli stáhnout aktualizace(přes online update to házelo nějakou chybu na webu). Vyhledal jsem si tu chybu a prý by to mělo vyřešit naisntalování sevice pack SP3.
Tak jsem ho stáhl a začal instalovat. cca v půlce se sekl a nic nefungovalo - myš,klávesnice, prostě se seklo celé PC.
Zřejmě se něco podělao, tak jsem chtěl znovu přeinstalovat PC. Ale když jsem chtěl v Biosu změnit, aby se rozjela CD-ROMka, tak vůbec mi nefungovala klávesnice. Když vjedu do Windows, tak mi také vůbec nic nejede...
Mám Windows XP
Díky za rady
Po nainstalování service pack blbne PC Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Po nainstalování service pack blbne PC
Máš nainstalovány všechny ovladače?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Otázkou taky zůstává, cos to vlastně stáhl. Stáhls to z Microsoftu?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Vytvor si instalacni CD ktere v sobe obsahuje primo SP3, na webu jsou na to navody
Z media ktere nema SP3 bych XP uz dneska neinstaloval, takove medim pouizval snad jeste Jan Zizka. Zvlast pokud pocitac neni starsi nez 3-4 roky.
Z media ktere nema SP3 bych XP uz dneska neinstaloval, takove medim pouizval snad jeste Jan Zizka. Zvlast pokud pocitac neni starsi nez 3-4 roky.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
SP3 je třeba instalovat ihned po nainstalování systému a ovladačů a teprve potom jiné programy. Jinak často vznikne podobný problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
SP je třeba instalovat hned na čistý systém, pokud se to tam dává později bývají problémy.
Případně jak píše petr22 - http://www.craftcom.net/08_upravujeme/nlite.htm
Případně jak píše petr22 - http://www.craftcom.net/08_upravujeme/nlite.htm
tak jsem si vytvořil instalační cd (soubory ze svého orig. cd win xp a k tomu jsem stáhl service pack 3), vše se mi načetlo začala instalace windows, ale když jsem měl zadat cdkey tak mi ho nebralo psalo neplatný .
Nevíte čím to je?
Nevíte čím to je?
-
- Pohlaví:
Nejspíš ho zadáváš s nějakou chybou.
Myslím, že chyba je tady
Najdi si na netu návod na vytvoření nového boot CD ze svého původního + doplňky (Service Packy, aktualizace apod), je jich tam hafo a vytvoř si CD podle návodu a musí to chodit - vlastní zkušenost.
soubory ze svého orig. cd win xp
Najdi si na netu návod na vytvoření nového boot CD ze svého původního + doplňky (Service Packy, aktualizace apod), je jich tam hafo a vytvoř si CD podle návodu a musí to chodit - vlastní zkušenost.

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Po nainstalování service pack blbne PC Vyřešeno
Zdravím,
mockrát děkuji za rady, PC se už konečně přeinstlovalo a zatím běží jak má :-) ..
Ještě jednou mockrát díky
mockrát děkuji za rady, PC se už konečně přeinstlovalo a zatím běží jak má :-) ..
Ještě jednou mockrát díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Služba DPS (Diagnostic Policy Service) nejde spustit
od Richard_ZZR » 02 pro 2024 16:33 » v Windows 11, 10, 8... - 0
- 2122
-