Ahoj,
na druhém asi tak 4roky starém počítači nedávno vypadl zdroj, tak jsem ho vyměnil za úplně ten samý, ale asi tak měsíc na to začal počítač při jakékoliv aplikaci která dělá 3D grafiku tohle a počítač se kompletně zasekne, přičemž z něj taky vyjde dlouhý tón - ne z reproduktoru, takový ten standartní - asi ze zákl. desky? nevím:
Nevím co s tím - v seznamu HW nemá grafická karta žádný problém, napájení by mělo být v pořádku.. Mám ještě jednu stejnou grafiku, ale chtěl bych vědět, jestli je možné že je to vůbec tím.
Nejspíše špatná grafika?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejspíše špatná grafika?
Zdroj mohl odpálit téměř cokoliv, jakoukoliv komponentu. A projevuje se to až teď. Můžeš zkusit přeinstalovat ovladače, ale s největší pravděpodobností budeš mít v háji grafiku. A pamatuj si, že na zdroji se nikdy nešetří! A vždy se má koupit dostatečný. Hlavně tam zkus dát tu jinou grafiku. Na 90% to bude tou grafikou.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrá, tak to vyzkouším.. Kdyžtak kdyby Tě ještě napadlo něco čím by to mohlo být, tak mi prosím dej vědět.. Jinak díky moc :)
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, jak jsem psal... S největší pravděpodobností to bude grafikou, pokud nebude (což pochybuji), tak ovladače grafické karty. A pokud ani to ne, tak slabým zdrojem, ale to je už méně pravděpodobné.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zdrojem by to snad být nemělo - ten je akorát..
A co je to za Gr. Kartu a co je to za zdroj?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Zdroj je nějaký eurocaser a grafika je 9800GTX/GTX+, výkon má dostatečný, ale co jsem tak pochopil tak eurocaser není možná ta nejlepší volba pro hrací počítače
nicméně zatím to běží s novou grafikou, takže díky moc :)

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3331
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1931
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14706
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5264
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”