Dobrý den,
prosím chtěl jsem si nabootovat flash disk, ale v programu pro bootování jsem se nevyznal a zapl jsem omylem formátování disku. V průběhu se ukázala modrá obrazovka, kde je napsané, že se windows vypl, aby nedošlo k poškození. Zpanikařil jsem a dal restart. Pot načtení do windowsu jsem dal tento počítač, ale místní disk E s veškěrými dokumenty tam není, jakoby zmizel. Harddisk mám rozdělený na C a E. Podle návodu jsem si stáhl program Test disk, a v něm po načtení soubory vidím a jdou navrátit zpět, ale jen do cílového adresáře C, kde mám k dispozici pohých 20gb a na disku E bylo zhruba 150gb, takže bych si musel jedině obstarat externí disk a zvolit cílovou složku tam. Problém je v tom, že bych chtěl, aby se zviditelnil disk E, ale vůbec nevím jak. Mohl bymi prosím někdo pomoci?
Omylem zformátovaný harddisk.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Omylem zformátovaný harddisk.
No, muzes risknout v TestDisku nejakou pokrocilejsi opravu, ale jinak se tve uvahy ubiraji spravnym smerem - koupit/zapujcit ext. HDD, nahrat data z E na nej pomoci TestDisku a pak E v klidu znovu naformatovat a data vratit zpet.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Děkuju,
takže ten disk E asi už nepůjde zvyditelnit že?
takže ten disk E asi už nepůjde zvyditelnit že?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Easeus Recovery Manager nebo Recuva. Můžeš to zkusit vytáhnout, ale výsledek je nejistý.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Zpět na “Problémy s hardwarem”