HDD ??? grafika??? ramky???
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
HDD ??? grafika??? ramky???
takze mam taky problem ... zapnem komp , ide tak 3-5 minut a totalne zamrzne a robi to uz dlhsie ... pomoze len tvrdy reset a potom uz ide uplne normalne ako keby sa nic nestalo. Dneska som ho znova po zamrznuti a nasledne zamrzol uz aj pred startom windowsu. hdd je sformatovany , rozdeleny na 2 casti, ... cim to moze byt?dal som to reklamovat a ten hnup v servise sa mi zasmial do ksichtu ze s tym nic neni ... a jemu tam nic nerobilo... moze to byt aj napriklad tym ze do zdroja co ide stava kolise napetie ? zvlast som si to vsimol ze torobilo po vymene grafickej a zdroja a nerobilo to pravidelne ... mesiac klud a teraz to zase robieva
moja zostava je tak obecne: amd athlon 2800+ socket 754 , Hdd maxtor 120gb 6y120po ,grafika asus 6600gt ovladace 9.1.4.7,ramky apacer 2x512mb ,zdroj 400w eurocase,
moja zostava je tak obecne: amd athlon 2800+ socket 754 , Hdd maxtor 120gb 6y120po ,grafika asus 6600gt ovladace 9.1.4.7,ramky apacer 2x512mb ,zdroj 400w eurocase,
- Weslo
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
spíše vyzkoušet..jestli je to kamarád tak ti určitě půjčí vlastní zdroj
..ale ne eurocase...mrkni sem
http://www.svethardware.cz/art_doc-8AE4 ... F0603.html
http://www.svethardware.cz/art_doc-D841 ... 20A06.html
http://www.svethardware.cz/art_doc-8AE4 ... F0603.html
http://www.svethardware.cz/art_doc-D841 ... 20A06.html
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- besst
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
ale pozor, ten samý zdroj já mám už přes rok, a jde v pohodě... nemusí to být zdrojem, doporučuju vyzkoušet všechen HW.....
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
skusam to pekne od podlahy .... takze najprv skusam ci nahodou neprebija zasuvka a ci v pc neni neaka poistka proti prepatiu aby sa nieco vnutri neposkodilo, tak som to skusil zapojit na inu zasuvku a zatial to ide ale sranda je ze mi to robi len ked ho zapnem + 5 minut a ak to do tych 5 minut nespravi tak uz ide normalne ...ale pozrem aj ten zdroj skusim pomenit
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Zkus taky prověřit paměť http://www.memtest.org/#downiso nebo http://www.goldmemory.cz/download_cz.php
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Weslo, když jsem na začátku viděl zdroj EC 400W, tak jsem si jen pomyslel "a hele, "eurokejs", to zase Weslo kvikne". A nemýlil jsem se
Petjo, ten zdroj bych pro sichr vyměnil, Weslo si fakt nedělá konečník. Podívej se ještě na větráky a chlazení celkově, jestli se ti něco nepřehřívá. Je možné, že máš doma skříň na špatně větratelném místě a počítač se přehřívá, což se u servisáka stát nemuselo.
Petjo, ten zdroj bych pro sichr vyměnil, Weslo si fakt nedělá konečník. Podívej se ještě na větráky a chlazení celkově, jestli se ti něco nepřehřívá. Je možné, že máš doma skříň na špatně větratelném místě a počítač se přehřívá, což se u servisáka stát nemuselo.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
- Weslo
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
jsem rád že jsem tě nezklamalkarlos píše:Weslo, když jsem na začátku viděl zdroj EC 400W, tak jsem si jen pomyslel "a hele, "eurokejs", to zase Weslo kvikne". A nemýlil jsem se![]()
![]()
![]()
.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
no takze som trocha postupil .... natiahol som predlzovak a zapol pc z uplne inej zasuvky ... som to tahal cez cely byt..a urobilo to znova .... dokonaca dneska ma to tak nastvalo , som zapol pc ,nic len cierna obrazovka.. resetol som .. nic stale tmavy obraz ... islo uz len vzadu prepinacom 1..0 natvrdo pochvili cakania som zapol a nabehol tak som skusil ci to urobi aj v safe mode ... a boa urobilo to seklo to aj tam .... zacinam podozrievat ci mi neodchadza hdd ... ten zdroj tipujem na 70% ze to robi... chladenie je v pohode vetraky vetraju.(svetla sviti:-)
....)teplota je v norme na to ze mam box chladic na procaku teploty komponentov su dokopy v rozmedzi 36 - 39 stupnov ..... ja uz fakt neviem co stym ... mu to tam v servise bacim na stol a budem mu to tam kludne aj polroka nosit stale a stale a stale a stale a stale a stale a stale a stale ....dokial mi neda novy komp zadara
este skusim napisat aj tie volty co mam ci tam neni neco spatne ............VCORE:1,55V.......+3,3 je 3,31V.......+5V je 5,13V.......+12 je +11,31V.....ten co ma zevraj byt -12V mam 2,78V???....-5V je -5,11V......+5VSB je 5,35V a vbat:2,82V a je to z programu SPEEDFAN 4.31 vycitane
Chvilku jsem si zamačkával oči do hlavy. To co jsi napsal tučně mi je vykulilo, že málem vypadly na stůl. Vzpomínáš si co psal Weslo? Jestli diagnostika nekecá a je tam opravdu napětí, jaké jsi napsal, tak ti musím ukázat, že umím trochu Slovensky. Ten zdroj je v piči. 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
dobre vedet diky ,hned pobede mu ho idem otrieskat o hlavu do tej predajne.a je to fakt tym kuknite aj vy nekdo na svojom pc ci to tak nahodou mema byt tie volty ,ja sa tomu nerozumiem a nechcem tam byt za debila.a aj ja viem neco po cesky ...se naseru a koupim nejdrazsi zdroj jaky tam maji a jestli to nepojede ani pak tam vyhodim tu moji sunku pc z vokna a bude
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek