Lcd Notebook
Lcd Notebook
Mnel sem rozbitej displej na notebooku v pondeli sem koupil jinej na aukru za 500 po zapojenii vše jede ale když je obrazovka černa.Je v ni takovej spatne viditelnej flek když se podivam zhora je červenej když se koukam normalne nejde to vubec videt jen na černem je to vada lcd ?
Re: Lcd Notebook
Myslím, že jsi vyhodil 500,-Kč za vadný displej.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
vadnej on normalne funguje až na ten flek nebo se to bude zhoršovat ?
To jsem z Tvého popisu nepochopil, že jinak normálně jde. Ten flek ja Vada displeje, co bude dělat dál těžko odhadnout. Podle mne ho někdo vyměnil za bezvadný a ten vyndaný zkusil zpeněžit, což se mu zřejmě povedlo! 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ja na te fotce vidim prasklinu kryciho skla + poskozeni te vrstvy pod tim - jako kdyby do toho nekdo v levem hornim rohu bouchnul.....
no nakonec to vypada že ho možna budu mit za 100kč napsal sem prodavajicimu že mu zbylych 112kč nepošlu protože prej spatne napsal dobirkovou častku tak mne prosil o dodatečne poslani dnes sem zjistil že je neajkej zničenej tak mi hned zavolal a ptal se co dal tak mi nabid že mi ho necha za cenu pošty zbytek prej pošle tak sem zvedav. Mam takove podobne notebooky 2 jedne ten co je na fotkach extensa 5220 pak jeste jeden herni extensa 5620G jak sem ho koupil byl tam vadnej displej zobrazoval jen bilo a vodorovne černe pruhy tak sem na aukru koupi displej kterej mnel škrabance za 600 kč jinak stoji cca 1000 tak myslim že i todle byl v celku dobrej kup snad se to nebude zhoršovat
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Zář 2012 15:43) ---
Vypada to jako prasklina ale je to zakadni tapeta WIN 7 na jine to je v pohode
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Zář 2012 15:43) ---
petr22 píše:Ja na te fotce vidim prasklinu kryciho skla + poskozeni te vrstvy pod tim - jako kdyby do toho nekdo v levem hornim rohu bouchnul.....
Vypada to jako prasklina ale je to zakadni tapeta WIN 7 na jine to je v pohode
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2078
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek