GA-M57SLI-S4
GA-M57SLI-S4
Ahoj chtěl bych se zeptat na tuto základní desku GA-M57SLI-S4.Desku jsem koupil přes inzerát a původní majitel vyndal propojky pinu neboli červíci.Deska se mi vůbec nerozjede vím že tam mají být tři ale podle obrázku nevidím kam je dát prosím o radu děkuji
Re: GA-M57SLI-S4
Vítej na PC-help!
Už jsi to dostal od alse a já mám chuť trochu pokračovat. Takže si v první řadě přečti Pravidla fóra a uprav si název.
K Tvému dotazu: Dej si název té desky do Googla, dopiš k němu "manual" a Google Ti vyplivne spoustu odkazů, v nichž obvykle hned v prvních najdeš manuál k Tvé desce. Ten si projdi a vše se tam dozvíš včetně základního umístění jumperů.
Už jsi to dostal od alse a já mám chuť trochu pokračovat. Takže si v první řadě přečti Pravidla fóra a uprav si název.
K Tvému dotazu: Dej si název té desky do Googla, dopiš k němu "manual" a Google Ti vyplivne spoustu odkazů, v nichž obvykle hned v prvních najdeš manuál k Tvé desce. Ten si projdi a vše se tam dozvíš včetně základního umístění jumperů.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: GA-M57SLI-S4
Nevím, kde jsi na to přišel, ale na desce má být pouze jede jimper, pro případné vymazání CMOS paměti.
Pokud ti deska nejede, tak vyresetuj nastavení BIOSu (právě propojení jimperu CLR_CMOS, na pár vteřin).
Také můžeš mít něco chybně zapojeno.
http://download.gigabyte.eu/FileList/Ma ... i-s4_e.pdf
Pokud ti deska nejede, tak vyresetuj nastavení BIOSu (právě propojení jimperu CLR_CMOS, na pár vteřin).
Také můžeš mít něco chybně zapojeno.
http://download.gigabyte.eu/FileList/Ma ... i-s4_e.pdf
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Zpět na “Problémy s hardwarem”