Zdravím,
Už od včera tu bojuju s jedním diskem - maxtor 120GB , který se při čtení sám vypínal z důvodu vadných sektorů. Všechny data , co se dali zálohovat jsem zalohoval. Rád bych disk používal jen jako záložní na nějáký zbytečnosti, když by náhodou uplně odešel. Ale rozhodně je mi líto ho vyhazovat. Zkoušel jsem na něj použít Low level fomat, ale při nalezení vadného sektoru disk zmizí ze systemu a pomůže pouze restart. Měl by někdo nějáký nápad? :) Díky
low level formátování
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
low level formátování
AMD Athlon X4 640 3,5GHz - NVIDIA GeForce9600GT - Kingston DDRIII 8GB 1033MHz - ASUS M4A88T-V EVO/USB3 - WD 2,5TB - 500W Enermax NAXN
Re: low level formátování
Zkus ho naformátovat ve Správci disků, a to normálním, ne rychlým! formátováním. Ale mám obavy, když se nebude chtít ani tak nechat naformátovat, pak jediná možnost - směr SD.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: low level formátování
Pokud se pri ctenich vadnych sektoru restartuje nebo dokonce vypina elektronika disku, tak to nejsou jen vadne sektory v cem je problem.
Ten disk je na vyhozeni.
Ten disk je na vyhozeni.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3230
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5494
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 23:38
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”