Zdarec mám problém... mám notebook Fujitsu siemens amilo pa 1510 a čerstvě jsem jej přeinstaloval z vist na xp a všechno funguje až na bezdrátové přípojení, které se ani neobjeví v síťových připojeních... už sem stáhnul strašně ovladačů ale stejně se to tam neobjeví nevím proč. mám dokonce Driver genius professional edition a stáhl sem všechno co to po mě chtělo ale pořád nic už si nevím rady prosím pomoc
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
Zdravím,
mohli byste mi prosím poradit s výběrem sluchátek? Budou používány na běžnou každodenní činnost, jako je poslech hudby, podcastů a sledování filmů. Podmínkou je Bluetooth připojení a cenový limit do 2000 Kč (s možností mírného překročení)....
Poslední příspěvek
Tak jsem nakonec vzal sluchátka Sony, na které jsem tu dával odkaz.
Ahoj potřebuji poradit s výběrem bezdrátových sluchátek do 2000Kc.
Požadavky:
1) zastavení zvuku při sundání sluchátek z hlavy
2) sluchátka budou používány na streamování filmu (služby Netflix nebo Disney+ nebo HBO),ale také hudby spotify
3)...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem se rozhodl pro Buxton bhp 18000.
Kdo by si je chtěl koupit tak doporučuji. Umí si poradit dokonce s audio kodekem EAC3 = Dolby digital plus
MÁM 3HDD (SSD, kde mám OS a 2 HDD NTFS)
hdds.jpg
Vzhledem k tomu, že nemám místo ve skříni na další velký 3.5" disk jsem nucen jeden disk odpojit, to je ale jedno.
Problém je, že když jeden disk odpojím a připojím ten novej (viz....
Poslední příspěvek
Asi to vzdávám, protože mi asi neumíte pomoct, nebo spíš nechápete můj problém.
Kdo to tu nechápe seš ty, tak to prosím neházej na jiné.
Budu muset na nové adrese zřídit nové připojení k internetu a bohužel tam zatím není optické připojení. Chtěl bych tedy požádat o pomoc s výběrem, protože v tom nejsem tak moc zkušený.
1. Možnost připojení od T-Mobile technologií DSL o...
Poslední příspěvek
Tak pokud je to určitě gigabit, tak by nemusel být špatný. Popis jednou uvádí gigabit a jednou jenom 100, tak nevím.
Dokázal by jsi mi poradit i jaký kabel použít? :-)
Mám problém s připojením vzdálené síťové jednotky přes VPN. Jedná se o připojení na NAS v kanceláři. Když jsem na připojený na WiFi přes hotspot na mobilu, a posléze na VPN, tak vše jde bez problémů. Problém nastává ve chvíli, kdy namísto...