Ahoj všem.
Potřeboval jsem přehodit HDisk do jiného počítače.Vše se bez problému rozběhlo,krom zvuku.Ve správci zařízení je- Zvukový multimediální adaptér,označen žlutým otazníkem a nelze nainstalovat ovladač.Systém nedokáže najít zvukovou kartu.Everestem jsem zjistil,že zvuková karta je VIA AC´97 Enhanced Audio Controller.Podotýkám, že mám základní desku FIC P4M-800 T a operační systém XP Profesional.Za každou radu,kde najít potřebné ovladače,či co s tím, předem moc děkuji!
Problémy se zvukem. Vyřešeno
Re: Problémy se zvukem.
Tady si ho stáhni: http://eudownload.ecs.com.tw/dlfileecs/ ... ealtek.zip
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Díky,zkusím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Zář 2012 23:47) ---
Díky kámo,pomohlo to,díky moc! Akorát ještě sháním nějaké ovladače,či kodeky? k Windows Media Player.Nejdou přehrávat filmy,je tedy pravdou,že jsem to nějak předtím rozvrtal,
já hovado,tak kdybys náhodou věděl jak na to,nebo někdo tady,kdo by to četl,budu povděčen.Ještě jednou,vřelé díky!
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Zář 2012 23:47) ---
satam píše:Tady si ho stáhni: http://eudownload.ecs.com.tw/dlfileecs/ ... ealtek.zip
Díky kámo,pomohlo to,díky moc! Akorát ještě sháním nějaké ovladače,či kodeky? k Windows Media Player.Nejdou přehrávat filmy,je tedy pravdou,že jsem to nějak předtím rozvrtal,

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si třeba CCCP.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Problémy se zvukem. Vyřešeno
Super.Moc díky,vše funguje,skvělej pocit 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2216
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 07:03
-
-
Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem - 23
- 9331
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
25 úno 2025 08:05
-
-
- 0
- 1758
-
od andrej71