Zdravím
Můj problém je takový, že když si zapnu jakékoliv video či písničku na internetu tak mi z celé sestavy 5.1 hrajou jenom bedny front. Tento problem mam asi 2 dny a už jsem aktualizoval ovladače a díval jsem se do nastaveni, ale pořád nevím kde by mohla být chyba. Tento problem mam asi už po 3 a vždycky se stane sám od sebe bez jakékoliv příčiny. Když si pustím písničku co mam staženou v PC tak hrajou všechny, ale jak řikam, na internetu jenom ty fronty. Budu rád za jakoukoliv radu.
Reproduktory 5.1 na netu nehrají
Re: Reproduktory 5.1 na netu nehrají
Měl jsem stejný problém :) čti viewtopic.php?f=45&t=76682
Tak sem si to pročetl, ale ja nechci instalovat Win 7 úplně mi stači XP, ale i tak dík za nějakou pomoc.
Mám stejný problém a mám windows 7.
Reklamní podpis odstraněn - viz. pravidla fóra.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ve skutečnosti je 5.1 jen tam,kde doopravdy je.AC3-DVD-BLU RAY atd.Pokud umí ovladač zvukovky emulaci tak hledej v něm.
To je naprosto normalni
Pokud je zdroj stereo, ma hrat jenom predni leva a prava bedna. Pokud je zdroj 5.1, hrajou vsechny. 99% vsech zvuku na internetu je samozrejmne stereo.
To, co chces, je v realnem case prevest stereo na 5.1, coz umi nektere dekodery zvuku (treba ve VLC), neni to ovsem protosrovy zvuk ale jenom to hraje ze vsech stran.
Pokud je zdroj stereo, ma hrat jenom predni leva a prava bedna. Pokud je zdroj 5.1, hrajou vsechny. 99% vsech zvuku na internetu je samozrejmne stereo.
To, co chces, je v realnem case prevest stereo na 5.1, coz umi nektere dekodery zvuku (treba ve VLC), neni to ovsem protosrovy zvuk ale jenom to hraje ze vsech stran.
Měl jsem stejný problém na YT a vyřešil jsem ho použitím staršího flash playeru.
Intel core i7-950 3,8GHz + NOCTUA NH-D14 // MSI R6950 Twin Frozr II // GA-X58A-UD3R Rev. 2.0 // DDR3 Kingston HyperX 8GB 1600MHz // Fortron 500W
Petr22- Ja nevim jestli sis přečetl to co jsem napsal, ale myslim, že ne. Psal sem, že mi při přehravani v PC hrajou všechny a na internetu jenom 2 předni. A ty mi napíšeš něco o stereu když jsem napsal, že dřív (2 dny zpátky) fungovaly všechny i na internetu a nic jsem snima nedělal.
Máš starší ovladač na zvukovku, ale nevím zda najdeš vhodný na XP.
Když mám tu starší zvukovku, tak kde bych našel lepší nebo jak bych ji mohl aktualizovat?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1289
-
od p3v4x