Připojení monitoru k počítači Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Připojení monitoru k počítači Vyřešeno
Dobrý den, mám docela dost velký problém. Mám úplně nový počítač a nelze ho připojit k monitoru. Může být monitor zastaralý? Zkoušel sem to propojit přes VGA-napíše bez signálu, přes HDMI to samé, nakonec mi byl doporučen kabel DVI, běžel sem ho koupit plný očekávání a výsledek je naprosto stejný. Počítač byl zkoušen na jiném monitoru a fungoval normálně přes DVI ( u toho jsem já osobně nebyl). Děkuji tedy za každou pomocnou radu. http://www.czc.cz/samsung-syncmaster-p2 ... 48/produkt toto je můj monitor.
Re: Připojení monitoru k počítači
Monitor byt zastaraly urcite nemuze
Co ale muze byt je vadny motherboard, chybne zvolene komponenty, vadna graficka karta a nebo (coz je hodne pravdepodobne) spatne do slotu zasunuta graficka karta
Co ale muze byt je vadny motherboard, chybne zvolene komponenty, vadna graficka karta a nebo (coz je hodne pravdepodobne) spatne do slotu zasunuta graficka karta
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Připojení monitoru k počítači
No jelikož jsem si to nestavěl já sám, ale stavěl mi to odborník, kterému to na jeho monitoru běhalo v pohodě, tak je divné, že by teď byla grafika špatně zasunuta.. Bohužel nemám doma jiný monitor nebo televizi na vyzkoušení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3205
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
02 čer 2025 15:26