Grafika / přehřívání
Grafika / přehřívání
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je normál že u Notebook HP Pavilion dv7-6b90ec Dark Umber mi při hraní battlefield 2 bad company litají teploty k 90. Nekdy z ničeho nic mi zmizí i ovladavě na Radeon HD 6770M a když se ji najdu na www.amd.com pak mi to pak hlásí že že mám špatný update (zkousel jsem to cca 10 jak automatiky tak přes zadání přesných parametru) a když si je stahnu přes W7 tak mě ty teploty létají vysoko.. při 5 min hraní Battlefield 3 (low detail) jsem mě modrou obrazovku .. Nevite někdo v čem by mohl být problém? nechce se mi ho reklamovat abych nepřišel o data..
Re: Grafika / přehřívání
Notebooky primárně nejsou určený na náročný hry. Tudíž je normální, že při velké zátěži budou vysoké teploty. U mě při hraní Mafie 2 byly teploty kolem 85°C. Teploty můžeš lehce stáhnout chladící
podložkou. Pokud nechceš přijít o data, není nic jednoduššího než si to zálohovat na jinej disk. Pokud se ti notebook přehřívá i když neběží žádná aplikace, nebo hra tak ho reklamuj.
podložkou. Pokud nechceš přijít o data, není nic jednoduššího než si to zálohovat na jinej disk. Pokud se ti notebook přehřívá i když neběží žádná aplikace, nebo hra tak ho reklamuj.
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
tak 85°C.. ale přes 90°C i 96°C, chladící podložku mám (http://www.alza.cz/coolermaster-notepal ... 196247.htm) ale prostě mi přijde divné že u B2 to má takové teploty.. je to teda normální nebo ne něco v háji?
Já měl na svým starým hp notebooku teploty 98 při vysokém zatížením... Zkus profoukat větráčky
CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 580 8GB GDDR5
MB: MSI B450-A Pro
RAM: Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3000
PSU: Be quiet! System Power 9 - 600W BN247
SSD: Intel SSD 660p, M.2 - 1TB
GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 580 8GB GDDR5
MB: MSI B450-A Pro
RAM: Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3000
PSU: Be quiet! System Power 9 - 600W BN247
SSD: Intel SSD 660p, M.2 - 1TB
Normální to není. Zkus profouknout ty větráčky. Když to nepomůže tak ho reklamuj. Jinak nevím v jak prašném pracuješ se svým notebookem, ale pokud se ti zdá, že na vině může být prach, tak ho
svěř odborníkům, aby ti ho vyčistili. Ale pozor přijdeš o záruku!
svěř odborníkům, aby ti ho vyčistili. Ale pozor přijdeš o záruku!
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
-
- Pohlaví:
Pokud ho dá odborníkům = autorizovaný servis pak o záruku nepřijde.
notebook mám doma na stole.. obyčený pokoj.. takže nemyslím že by to bylo nějak extra prašné prostředí.., to znamená že aplikace, uložené pozice her, hry.. vše zůstane tak jak bylo?.. Nemohl by jste mi nějaký takový servis kdy bych mohl notebook reklamovat doporučit?
Neposlal by mi jste nekdo link na ovladače Radeon HD 6770M (W7 64bit) ať to naposlet zkus=m nainstalovat něž to půjdu reklamovat. Předem děkuju
Ovladače za přehřívání nemůžou 
A servis bys měl najít v záručním listě!

A servis bys měl najít v záručním listě!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
ještě bych měl jeden dotaz co mě vrtá hlavou, u chladící podložky je lepší když vhání studený vzduch na notebook nebo naopak, teplý pryč? ..
Záleží na tom, jak jedou větráky v notebooku. A jelikož většinou, ne-li vždy nasávají zespodu a vyfukují do boku nebo přes klávesnici, měla by podložka foukat na spodek ntb, tedy ochlazovat ho.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
jj z boku mi to jde ven, dá se nějak podložko přepolovat aby ochlazovala? (mám http://www.alza.cz/coolermaster-notepal ... 196247.htm )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1792
-
od helpmeboys
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 12:07
-
- 32
- 7375
-
od šulda
18 zář 2024 16:03
-
- 4
- 3331
-
od liborek
07 úno 2025 17:00
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14733
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
- 0
- 1931
-
od TomoMoto