Absolutně nefunkční zvuk Vyřešeno
Absolutně nefunkční zvuk
Zdravím. Chtěl bych poradit ohledně zvuku u PC. Z ničeho nic přestal fungovat. Zkoušel jsem projíždět všechny rady, které jsem zde našel a stále nevím kde je problém. Nevím čím bych měl začít a co blíže přiblíží můj problém. Nástroj pro diagnostiku mi např. hlásí toto "Nebyla nalezena žádná zvuková karta. Pokud je v počítači zvuková karta nainstalována, nainstalujte ovladač zvuku dodaný výrobcem hardwaru." Předem děkuji aspoň za nějaký nápad nebo pomoc.
-
- Pohlaví:
Re: Absolutně nefunkční zvuk
Vítej na PC-Help!
Pokud si projížděl rady, pak tedy jak to vypadá ve Správci zařízení? Zkusil si přeinstalovat ovladače?
Pokud si projížděl rady, pak tedy jak to vypadá ve Správci zařízení? Zkusil si přeinstalovat ovladače?
Ovladače jsem se pokoušel přeinstalovat. Problém byl, že jsem pořádně nevěděl, jestli jsem našel ty správné. Z CD mi ovladače ani neinstalovalo, neboť hlásilo, že jsou nainstalovány "správně".
-
- Pohlaví:
Buď trochu sdílnější, pokud si nechceš psát do rána.
a jaký máš systém a zvukovou kartu? To jsou všechno důležité informace bez kterých nelze nic poradit!pak tedy jak to vypadá ve Správci zařízení?
Systém Gigabyte Technology, M56S-S3. OS Windows XP Home,32bit. Nevím co víc by bylo potřeba. Zvukovou kartu nevím jak zjistit, nástroj pro diagnostiku mi ani nerozezná, že nějaká je,tak nevím jak jinak to zjistit?
Jen vím, že je integrovaná.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Start - Ovládací panely - Systém - Hardware - Správce zařízení - Co máš uvedeno po rozkliknutí Řadiče zvuku... ?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Tak do třetice -
Ovladače jsou tady: http://www.gigabyte.com/products/produc ... 07&dl=1#dl
pak tedy jak to vypadá ve Správci zařízení?
Ovladače jsou tady: http://www.gigabyte.com/products/produc ... 07&dl=1#dl
Starš zvukové ovladače / Videokodeky / Zařízení pro digitalizaci videa v režimu Legacy / Zařízení pro ovládání médií / Zvukové kodeky ... Ještě jsem taky našel žlutý vykřičník u PCI Device "Ovladač zařízení pro tento hardware nelze zavést. Ovladač je pravděpodobně poškozený nebo zcela chybí. (Kód 39)"
-
- Pohlaví:
Už jsem ti dal odkaz na ovladače, jenom si tam vybereš systém a potom Audio.
Tyto ovladače jsem už zkoušel dříve. Žádná změna.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5503
-
od Baggy
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 22:11