Nazdar vsetci..
Mám problém z jackom na slúchatká v notebooku..
Je asi vytrhnutý z matičnej alebo neviem čo stym je ..hraje len vtedy ked je nejako vykryvený no terat uz neide vobec
Nechcem investovať do externej zvukovej karty tak sa pýtam o radu
napadlo ma či by saneli nejako cez nejaký software vymenit vlastnosti z mikrofón aby zvuk šiel cez mikrofonovy jack
Notebook mám acer aspire 7551g
vopred dik za radu :)
Vytrhnutý jack
Re: Vytrhnutý jack
Vítej na PC-help!
Pokud nechceš externí zvukovku, spraví to jen mechanická oprava, softvérové řešení to nemá.
Pokud nechceš externí zvukovku, spraví to jen mechanická oprava, softvérové řešení to nemá.
Naposledy upravil(a) satam dne 19 říj 2012 21:50, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-Help!
Ano, tohle někde přenastavit lze, ale jestli u tvého nb nevím. Jinak jedïně servis.
Ano, tohle někde přenastavit lze, ale jestli u tvého nb nevím. Jinak jedïně servis.
Notebook mam uz po záruke tak asi pustim do rozobratia a napajkujem tam samičku jacku ked..lebo to nieje priamo na matičnej tak by to malo isť ľahko myslim
neide mi o vzhľad či ten jack bude strčať vonku hlavne že to pojde

Pak je ještě jedna možnost: USB sluchátka. Tady si o nich něco přečti http://www.zive.cz/poradna/princip-usb- ... tanswers=1
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nie nie ja to chcem repráky vieš..
možno nejaky kabel usb / jack
možno nejaky kabel usb / jack
-
- Pohlaví:
Ten kabel nejde, ale podobná zvukovka http://aukro.cz/usb-audio-zvukova-karta ... 43684.html
Pokud si to ale troufneš vyměnit, pak je to lepší řešení.
Pokud si to ale troufneš vyměnit, pak je to lepší řešení.
Zistil som že ten jack je zapustený do matičnej čiže to len tak neprepajkujem
nevedel by si fakt ako premenit ten jack z mikrakom ?
nevedel by si fakt ako premenit ten jack z mikrakom ?
-
- Pohlaví:
Hledal jsem to, ale našel jsem jenom něco pro Mac, u tebe to nepůjde. Jedině to jak jsem dal odkaz.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2108
-
od pidlo