Zdravím, u mé PC sestavy strašně pokelsávají FPS-ka a to u všech her... Nezáleží na tom, jestli hraji Bulánky, XIII, Flatout 2, nebo třeba Far Cry. Seká se to všude. Vždy po cca třech minutách je brutální pokles FPS, třeba u XIII i z 60fps na 20fps. U Far Cry na max. ze 40fps na 5fps. A tento ,,trhavý´´ pokles trvá cca 15 sekund. Pak se to zase za těch cca 15 sekund ustálí na normální hodnotu. A takto to jde stále dokola. Než se počítač nezasekne. To je asi po dvou až třech hodinách, byť sebemenší zátěži. Je to fakt otravné. Ani bulánci nejdou hrát.

Sestava je: CPU: Pentium 4 2,4Ghz socket 478 533fsb, RAM: 2GB RIMM (RDRAM), PSU: 500w Forton, GPU: ATI Radeon x1950 series, zákl. deska Dell Precision Deskop ws340p.
Měnil jsem již Zdroj, grafiku, zákl. desku, HDD. I jsem několikrát přesinstaloval OS. Jediné, co jsem neměnil jsou Ramky, které prošly memtestem, a procesor. Takže jsou to ramky nebo procesor? Či se nám závada skrývá někde v nekompatibilitě něčeho...

(Dříve vše fungovalo normálně)
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.