Chtěl bych poprosit o radu - nedávno se mi při připojení fotoaparátu k PC přestaly zobrazovat fotky ve foťáku uložené. Začalo to bez jakéhokoliv předchozího zásahu, s foťákem jsem nic nedělal. Zkoušel jsem vložit kartu do čtečky, karta se zobrazí ale žádné fotky na ní nejsou, přestože ve foťáku se zobrazí. To samé platí i po připojení do PC - disk se zobrazí, ale bez fotek.
Nenapadá někoho, co s tím můžu zkusit udělat?
Díky za pomoc.
Nezobrazují se fotky na kartě Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nezobrazují se fotky na kartě
Zformátoval si tu kartu než si ji začal používat? Pokud ne mohla být chyba v tom.
Určitě ne, když mu je foťák ukazuje.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Pravděpodobně nezformátoval, foťák není můj takže to nevím jistě, ale na 90% ne. Každopádně doteď fungoval bez problému, mohlo by to začít blbnout takhle najednou?
Máš pravdu, jede jen na vnitřní paměť foťáku.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Mám tedy zformátovat kartu? Nechápu (když předtím problém nebyl), jak mohl sám přepnout na vnitřní pamět foťáku... Přitom pokud to dobře chápu, fotky zobrazené ve foťáku jsou uložené na kartě (u fotky se zobrazuje symbol karty).
Neformátuj, dokud nemáš 100% jistotu, kde je chyba. Mohl bys o ty fotky přijít!
-
- Pohlaví:
Tam se nic nepřeplo, tak to prostě je, ale vysvětlit to neumím. Ty musíš nějakým programem, např. Recuva ty fotky z té karty v PC obnovit a potom kartu zformátovat - potom už bude vše O.K.
Jsou to naštěstí jen 3 fotky, o které klidně přijít můžu. Takže asi můžu formátovat i když jsou na kartě, když se smažou, vadit mi to nebude.
Máš sice pravdu, ale pokud jsou ty fotky na kartě(?), musela být naformátovaná, připravená k činnosti a chyba bude někde jinde.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3294
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 12:27
-
-
-
Android 15 sledování objemu dat na sim kartě
od Tazator » 10 dub 2025 07:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4022
-
od Tazator
10 dub 2025 11:02
-
-
-
Levný PC ke karte GTX 1660 Super
od michal84 » 11 dub 2025 15:45 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 35
- 8118
-
od Kogaku
16 dub 2025 22:35
-
-
- 0
- 4196
-
od Kincl6
05 srp 2024 19:45
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2775
-
od petr22
18 pro 2024 23:15
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”