Zvuk na skypu
Zvuk na skypu
Dobrý den, mám problém se zvukem. Konrétně s mými sluchátky. Měl jsem stará sluchátka a vždy, když mi někdo zavolal a zapl jsem hru counter strike source zvuk na skypu i ve hře se ztlumí tak, že nic neslyším... Teď mám nová a děje se mi to samé, takže nebyl problém ve sluchátkách, ale v nastavení, nevíte jak by to mělo být?
Re: Zvuk na skypu
Vítej na PC-help!
Zkus Tvůj dotaz trochu "rozmotat" - proč, když Ti někdo volá přes Skype, zapínáš Counter Strike? Tak ji zkus nezapínat!
Zkus Tvůj dotaz trochu "rozmotat" - proč, když Ti někdo volá přes Skype, zapínáš Counter Strike? Tak ji zkus nezapínat!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Teď jsem to zkoušel a je to jedno. S kamarádem voláme na skypu a sluchátka i zvuk mi jedou v pohodě, ale jakmile zapnu hru, zvuk mi nejede. Taky mě štve, to se sice netýká mého momentálního problému, ale když zapnu například youtube a pustím hru, YB se mi automaticky zlutmí...
Mezi námi: Asi je to vcelku normální. Nechceš toho trochu moc najednou? Když kecám na Skypu, nehraju k tomu hru! Apod.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ne to je normální, vždy mi to fungovalo (na starém PC) a všem kamarádům to jede taky. Nejde jen o to, že když volám, nejede mi zvuk, mně totiž zvuk nefunguje jinde než na skypu. Například když spustím YB tak nic neslyším...
Ale to jsi neřekl! Prolez veškeré nastavení zvuku, tam bys měl něco objevit.
Nic zlomového jsem neobejvil :/.
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
V nastavení skype záložka Zvuková nastaven- Odtrhnout fajfku u Automaticky nastavovat reproduktory.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Prototype, zvuk na skypu mi jede, ale kdekoliv jinde ne..
Ujasni si co Ti to dělá
a co tedy vlastně chceš.když zapnu například youtube a pustím hru, YB se mi automaticky zlutmí.
Aby mi jel zvuk u všeho, a nejen u skypu....
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Odtrhni tu fajfku, prosím tě. Pak by to mělo fungovat.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6148
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5722
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11718
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”