Ahoj,
koupil jsem nový SSd OZC Vertex 4 a nainstaloval win7. Je možné že díky němu pc blbne? Win se seknou->nutno reastarovat->win nenaběhne. Když už naběhne tak mě sice hlásí že je připojen k síti ale internet nejde. Dále nenčte pc externí usb3 disk... Je tohle možné z důvodu vady SSD?
Pravděpodobně vadný SSD
- .:M@rt!n:.
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Pravděpodobně vadný SSD
MB MSI Z77A-G43 / procesor Intel Core i5-3570/ grafika MSI N660Ti PE 2GD5/OC / RAM Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance / SSD disk OCZ Vertex 4 Series 128GB / zdroj Corsair CX600
Re: Pravděpodobně vadný SSD
Ano, takhle se chova vadny SSD disk nez chcipne definitivne
Jako prvni si stahni z webu OCZ live CD na flashovani firmware a skus ho pouzit, az jako druhou moznost restart
Problemu s disky OCZ jsem resil dost, naprosta vetsina z nich spocivala ze ten disk znenadani odesel bez moznosti obnovit data (a nedokaze to zadna firma, kvuli tomu ze data jsou sifrovana)
Jako prvni si stahni z webu OCZ live CD na flashovani firmware a skus ho pouzit, az jako druhou moznost restart
Problemu s disky OCZ jsem resil dost, naprosta vetsina z nich spocivala ze ten disk znenadani odesel bez moznosti obnovit data (a nedokaze to zadna firma, kvuli tomu ze data jsou sifrovana)
- .:M@rt!n:.
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pravděpodobně vadný SSD
Teď mám v pc klasický 3,5" disk a běží to normálně... SSD asi pošlu hned na reklamaci
MB MSI Z77A-G43 / procesor Intel Core i5-3570/ grafika MSI N660Ti PE 2GD5/OC / RAM Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance / SSD disk OCZ Vertex 4 Series 128GB / zdroj Corsair CX600
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 3993
-
od Dergon
Zobrazit poslední příspěvek
28 črc 2024 20:47