Ahoj ,
přeinstaloval jsem si windows, nainstaloval jsem si ovladače a stáhl jsem si ovladač na zvuk (Realtek Semiconductor Corp.) nainstalujuji a stejnak mi nejde zvuk .
předem děkuji za odpověd a za přečtení s pozdravem pjandat
Ovladač na zvukovou kartu
-
- Pohlaví:
Re: Ovladač na zvukovou kartu
Ahoj, vítám tě. K tomu abychom mohli fundovaně odpovědět bychom potřebovali zejména:
typ zvukové karty (integrovaná či ne)
v případě integrované typ a výrobce základní desky
operační systém. Windows existuje více verzí a v nich ještě roztypováno - např. XP professional.
typ zvukové karty (integrovaná či ne)
v případě integrované typ a výrobce základní desky
operační systém. Windows existuje více verzí a v nich ještě roztypováno - např. XP professional.
na zvukovou kartu mám mít přesně tendle ovladač ale nějak mi nejde Realtek Semiconductor Corp.
-
- Pohlaví:
Tak znovu a teď naposled. Odpověz na co jsem se ptal.
Jinak Realtek Semiconductor Corp. je název výrobce. Ten kromě zvukových čipů vyrábí i čipy pro síťové karty. Kromě toho se čipy vzájemně liší používanými kodeky. Takže pokud nám nehodláš dodat potřebné informace, nemůžeme ti poradit.
Jinak Realtek Semiconductor Corp. je název výrobce. Ten kromě zvukových čipů vyrábí i čipy pro síťové karty. Kromě toho se čipy vzájemně liší používanými kodeky. Takže pokud nám nehodláš dodat potřebné informace, nemůžeme ti poradit.
Mám windows XP
Název základní desky Asus PTGD1-LA (Puffer2) (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394)
Čipová sada základní desky Intel Grantsdale i915P
Zvukový adaptér Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [B-1]
aha promiň to jsem nevěděl jinak díky že semnou máš takovou trpělivost
Název základní desky Asus PTGD1-LA (Puffer2) (3 PCI, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394)
Čipová sada základní desky Intel Grantsdale i915P
Zvukový adaptér Realtek ALC880(D) @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [B-1]
aha promiň to jsem nevěděl jinak díky že semnou máš takovou trpělivost
-
- Pohlaví:
Zkus tohle:
http://www.realtek.com/downloads/downlo ... Down=false
Zaškrtnout , next, vybrat syxstém, který používáš.
Ještě jedna věc: ta deska mi vyskakuje u HP, pokud máš opravdu PC od HP, pak má někde na sobě servisní číslo, které když zadáš na stránkách HP, tak si stáhneš veškeré ovladače.
http://www.realtek.com/downloads/downlo ... Down=false
Zaškrtnout , next, vybrat syxstém, který používáš.
Ještě jedna věc: ta deska mi vyskakuje u HP, pokud máš opravdu PC od HP, pak má někde na sobě servisní číslo, které když zadáš na stránkách HP, tak si stáhneš veškeré ovladače.
nějak mi to nejde ale díky za snahu
-
- Pohlaví:
A co na tom nejde? Zaškrtneš I accept to the abovea klikneš na NEXT
jó ale zvuk mi nejde 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení