Ahoj,
mám dotaz ohledně HDD... Mám dvě stolní PC, bohužel ani jedno není aktuálně bootovatelný, takže se nedokážu podívat kde jsou věci, který jsou jako záloha... Existuje nějaká možnost jak to zjistit? Mám jen ntb s eSATA, ale konektor eSATA -> SATA bohužel nemám... Jde to nějak obejít?
Díky moc
Zjištění obsahu HDD Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zjištění obsahu HDD
Třeba přes LiveCD linuxu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
Linux je řešení, ale nebylo by lepší to bootování opravit. Proč to nejde?
No jak tu mám tenhle topic: viewtopic.php?f=7&t=97574
Tak se jedná o jednu věc. Mám svůj stolní PC, který jsem podělal instalací systému na jiný disk. A už si přesně nepamatuju, na kterém disku mám zálohu. Takže mi jde o nahlédnutí obsahu, abych věděl jaký disk můžu smazat. Teď je to ve fázi, že zapnu PC a je tam chyba, že nejde nalézt soubor \Windows\system32\winload.exe
Stav: 0xc000000f
Píše mi to ať vložím instalační disk a restartuju, vyberu jazyk a dám opravit. Já těmhle opravám moc nevěřím. Funguje to?
Díky
Tak se jedná o jednu věc. Mám svůj stolní PC, který jsem podělal instalací systému na jiný disk. A už si přesně nepamatuju, na kterém disku mám zálohu. Takže mi jde o nahlédnutí obsahu, abych věděl jaký disk můžu smazat. Teď je to ve fázi, že zapnu PC a je tam chyba, že nejde nalézt soubor \Windows\system32\winload.exe
Stav: 0xc000000f
Píše mi to ať vložím instalační disk a restartuju, vyberu jazyk a dám opravit. Já těmhle opravám moc nevěřím. Funguje to?
Díky
Re: Zjištění obsahu HDD Vyřešeno
Legální systém mám :) Zkusím to tedy...
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Pro 2012 20:59) ---
Oprava systému pomohla, už reinstaluji... Díky za rady, dávám vyřešeno.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Pro 2012 20:59) ---
Oprava systému pomohla, už reinstaluji... Díky za rady, dávám vyřešeno.
Zpět na “Problémy s hardwarem”