Zdravím všechny.Potřeboval bych poradit , teda pokud budete mít nějaký nápad jak můj problém s notebookem vyřešit.
Problém: Před cca 5 dny se mi notebook HP 6830s začal neskutečně z ničeho nic sekat , a to tak ,že uvodní obrazovka před spuštěním windows tzn.obrazovka do biosu zůstala na cca 20 vteřin. pak se pomaličku notebook rozchozoval

nájezd do úvodní obrazovky cca 12 minut ! všechno se to sekalo a trhalo no neskutečný.Takže jediné co mě napadlo .Format disku - kompletně .Včera jsem tam dal nový windows a ovladače na grafárnu ,chipset atd. Nicméně i po tomhle se mi občas stane ,že to najíždí strašně pomalu.Zkoušel jsem test HD,paměti ,vše OK.Zkoušel jsem i přesouvat DDR Ram mezi sebou .NEmáte někdo nějaký nápad jak najít příčinu problému.Opakuju že se to stává občas. Můj názor je že je studeňák na základní desce.Možná grafika.Disk už má taky najeto kilometroid ale zatím to vypadá po testu disku,že je OK.Tak nevím co s tím.Pokud je někdo z Teplic klidně mu ho odvezu k analýze

.A nechci to zadarmo ! Sice je to starší notebook ale mám k němu citový vztah.Kdyby někdo řekl ano disk si vyměn za 3000,- tak jdu d toho.Takhle můžu tak akorát koupit disk,pamět a radeji i grafárnu :(.Za případnou pomoc Vám děkuji.
V servise chtějí za základní napíchnutí a diagnostiku 690 ,- bez DPh.A to je ranec za nic.To dám raději nějakému maníkovi za rady osobně