Zdravim,
mam velký problém se slyšitelností z mé strany. Když chci například volat na skype, já ostatní slyším, ale oni mě ne. Koupil jsem si dnes nové sluchátka s mikrofonem (abych vyloučil poruchu ve sluchátkách) a problém stále trvá. Prostě na pc, na kterém jsem, se s nikým nedomluvím. Je tu windows XP. Zkoušel jsem koukat na skype do nastavení a u mikrofonu to ukazuje, že s tím není problém. Ztišený ale není.
Existuje nějaká možnost, jak zjistit, kde je problém? Je možné, že to na tomhle pc není nějak nainstalované? Vážně si nevím rady.
A abych předešel vtipným poznámkám - Ano, je to správně zapojené =)))
Díky.
Problém s mikforonem (slyšitelnost)
-
- Pohlaví:
Re: Problém s mikforonem (slyšitelnost)
Tak tedy jiná vtipná poznámka. Máš ve Skype vybraný správný mikrofon? Pokud ano, pak musíš hledat v nastavení zvukovky. Tam je poměrně mnoho možností a blbě se to hledá.
Problém je, že tam ani nemám na výběr. Mám tam pouze mikrofon SoundMax HD Audio..jako by ty sluchátka prostě vůbec nebyly zapojené. Proto vidím chybu asi v tom, že tu v pc něco chybí.
-
- Pohlaví:
Výběr je tam pouze v případě že používáš střídavě dva mikrofony. Jako na obrázku. Jeden klasický a jeden USB. Nejde ani test na Skype?
Test na skype jde např na reproduktory..ale na mikrofon to tam prostě není.
-
- Pohlaví:
Ale je, hned na úvodní straně. Echo/Sound Test Service
Jo tohle. No ten test jsem zkoušel a není slyšet vůbec nic (neslyším opakování mé zprávy). Říká mi to, že mé nastavení nejsou v pořádku, ale to už jsem zjistil taky 

-
- Pohlaví:
Pak musíš hledat v nastavení a všechno to rozklikat, někdy to bývá hodně schované a mikrofon je asi vypnutý. Např.
Tady už jsem taky koukal a nic ztišeného není. Teď jsem zkoušel ještě jednou ten test a slyšel jsem takový zvláštní šum a v místech, kde jsem promluvil, se ten šum zesílil, ale nebylo nic rozumět.
EDIT: A ještě jedna věc. Když s někým volám a hraju nějakou hru, tak dotyčný slyší veškeré efekty z té hry (z mé strany slyší šum), ale neslyší co říkám..
EDIT: A ještě jedna věc. Když s někým volám a hraju nějakou hru, tak dotyčný slyší veškeré efekty z té hry (z mé strany slyší šum), ale neslyší co říkám..
-
- Pohlaví:
Proklikal jsem všechny a nikde není nic ztišené..vše je nastavené podobně, jako u přidané přílohy. Mě jen udivuje, jak je možné, že někdo slyší efekty z různých her, ale neslyší můj hlas. Když dám testování mikrofonu ve zvucích, tak se mi skoro vůbec nezvedá ten zelený "sloupec", který značí hlasitost.
-
- Pohlaví:
Předpokládám že to není USB. Ono těch možností mnoho není. Ještě vyzkoušej záznam zvuku v systému!
a)vadný konektor
b)vadný mikrofon
c) vydná zvukovka - málo pravděpodobné
d) špatné nastavení - pravděpodobné
Já nevím co máš za zvukovku, ale na druhém PC mám asi deset možností kde se dá klidně přehlédnout vypnutý anebo ztlumený mikrofon.
Zkus ten záznam zvuku.
a)vadný konektor
b)vadný mikrofon
c) vydná zvukovka - málo pravděpodobné
d) špatné nastavení - pravděpodobné
Já nevím co máš za zvukovku, ale na druhém PC mám asi deset možností kde se dá klidně přehlédnout vypnutý anebo ztlumený mikrofon.
Zkus ten záznam zvuku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3664
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek