nelze načíst externí HDD
nelze načíst externí HDD
Chtěla bych se zeptat, mám 320 externí HDD, má 3.0 USB + ještě pomocné napájení originál. když ho připojím k jakémukoli PC nebo notebooku nenačte se. bliká kontrolka na HDD, že pracuje ale nenačte se. jednous e mi povedlo ho jakoby nainstalovat ale neebjevil se mi v tomto počítači. měla jsem jen že je nainstalován v dolní liště a šlo ho jen odebrat, jinak pracovat s ním nejde. Nevíte co to je, a proč to nejde. popřípadě co s tím?
Re: nelze načíst externí HDD
Jen v případě, zkontrolujte, zda disk se objeví v nástroji Správa disků. Pokud je, pak dejte mu písmeno. Jestliže to není ono, udělejte Rescan disk.
urcite je novy a jeste nenaformatovany je potreba vytvorit disk ve spravci disku a priradit pismeno potom bude videt
podle poctu tvych prispevku uz bys mohl aspon neco o pocitacich vedet ne jen s ..
tux píše:Jak si můžeš bejt 100% jistej, že je novej?
podle poctu tvych prispevku uz bys mohl aspon neco o pocitacich vedet ne jen s ..
Naposledy upravil(a) als dne 23 pro 2012 19:14, celkem upraveno 1 x.
Na to aby tam byla data mi prijde zatim prilis mala panika, obvykle to tazatel uvadi a prispevek se jmenuje "pomoooooc"
A podle popisu se to chova jako novy nenaformatovany disk (disk s poskozenym filesystemem se bude chovat stejne)
Dulezite je, co po pripojeni ukazuje spravce disku - jestli disk vidi a co na nem vidi za filesystem
A podle popisu se to chova jako novy nenaformatovany disk (disk s poskozenym filesystemem se bude chovat stejne)
Dulezite je, co po pripojeni ukazuje spravce disku - jestli disk vidi a co na nem vidi za filesystem
ten hardisk je nový, proto jej potřebuji rozchodit. ted jsem najela na toho správce a ukázalo mi to, že je disk nenainicializovaný, ale nejde s ním nic udělat. lze u něj jen dát vlastnosti a tu inicializaci a když ji dám, objeví se mi nesprávná funkce. je problém třeba i v tom že mám system 64 a HDD je 32?
HDD 32? Co to je za nesmysl?
Musíš na něm vytvořit oddíly - ve správci disků na něj (na ten graf s černým pruhem) klikni pravým tl. myši, a dej vytvořit oddíl, nebo něco takovýho. Tam si nastavíš jeho velikost, a pak ho naformátuješ, možná mu budeš ještě muset přiřadit písmeno, už nevim jestli se to dělá automaticky.. Pak bude připraven k použití.
Musíš na něm vytvořit oddíly - ve správci disků na něj (na ten graf s černým pruhem) klikni pravým tl. myši, a dej vytvořit oddíl, nebo něco takovýho. Tam si nastavíš jeho velikost, a pak ho naformátuješ, možná mu budeš ještě muset přiřadit písmeno, už nevim jestli se to dělá automaticky.. Pak bude připraven k použití.
Just Fucking Google It!
Nejdriv musi probehnout inicializace, to ze napise chybu je spatne - ten disk je prazdny
Doporucuji ho zapojit do pocitace do zadniho USB, a tam dat inicializaci, teprve potom skusit zalozit oddil (basic, v zadnem pripade ne dynamic)
Doporucuji ho zapojit do pocitace do zadniho USB, a tam dat inicializaci, teprve potom skusit zalozit oddil (basic, v zadnem pripade ne dynamic)
ono ani oddíl nejde založit. nejde nic. lze na něj jen kliknout a dát vlastnosti a to je vše. nejde vytvořit oddíl ani svazek nic
s diskem nelze nic dělat nevím proč, ukáže se mi vždy jen toto
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 35
- 5076
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
28 led 2025 17:02
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2830
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 3
- 3182
-
od kecalek