Prosím o kontrolu logu z HJT - zpomalující se počítač

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Tlapka
Level 1
Level 1
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Re: Prosím o kontrolu logu z HJT - zpomalující se počítač

Příspěvekod Tlapka » 04 čer 2014 15:50

No velký problém jsou určitě ty smazané rozšíření, jestli to nejde jednoduše vrátit. :-D Protože jich používám dost a teď je budu muset všechny zase poshánět a nainstalovat. Bez takového Adblocku nebo Downloadhelperu se prostě neobejdu, program mě ani neupozornil na to, že mi něco takového bude mazat. Ke stránkám, co jsem tu měla otevřené v panelech (přes 20 různých stránek) se budu muset dohrabat v historii prohlížeče, kterou mi tam alespoň milostivý OTL nechal. Okamžitě jdu smazat OTL i další programy, jeden z nich mi zase předtím mazal VPN (ale to už jsem tu psala)...
Počítač poslední dobou funguje čím dál hůř, dneska jsem ho třeba musela 2x úplně vypnout (podržením vypínacího tlačítka), protože se při hibernaci a uspávání zasekl. Dělá to občas i při vypínání a restartu, ale už nebyl cca. půl roku přeinstalovaný, takže už má nejvyšší čas...

Takže tímto děkuji za, hmm, testování a opravy, ale bohužel mi to moc nepomohlo... Počítač se nějak moc nezrychlil, spíš začal více chybovat (včera mi při kopírování souborů napsal chybu zápisu se zpožděním a zasekl se úplně, plus ty zaseknutí při vypnutí/uspání apod.) a ještě tu mám teď smazané otevřené panely se stránkami v prohlížeči a další věci. Takže už, prosím, žádné programy, co něco mažou nebo mění v počítači. Ocením spíše nějaké rady, jak se vyhnout sekání počítače, než programy, co mi budou mazat moje data bez mého vědomí. Ale i tak dík za snahu. ;-)

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 05 čer 2014 09:59

OTL by z toho nevinil , a ten script co jsem Ti dával byl v pořádku.

Tam bude jiný problém , spíš Hardware.

Ten disk se mi nezdá úplně v pořádku:
00000B27A93A Počet chyb čtení
00000F6085FD Počet chybných hledání
000000000253 Počet udalostí zaznamenaných otřesovým senzorem
00000B27A93A Počet oprav chybného čtení

možná elektronika disku , řadič , či jiný problém.
Ještě otestovat RAM ap.

Zkus kontaktovat moderátora MiliNess , aby se Ti nha to podíval.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Tlapka
Level 1
Level 1
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tlapka » 05 čer 2014 13:14

Já se nesnažím vinit zrovna OTL z toho, že mi počítač více chybuje, ale spíše z toho, že mi smazal otevřené panely a rozšíření FF.
Jen říkám, co vidím, co mi dřív nedělalo, ty chyby při vypínání. :)
Jinak RAM jsme přeci testovali už v této diskuzi, a co se týče disku, je pravda, že je to běžně první část počítače, která odchází. Ale já ten počítač mám jen necelé tři roky a snažím se s ním zacházet co nejšetrněji, to si myslím, že je ještě docela brzy na to, aby chyboval...

Dobře, díky moc za rady, já ho zkusím ještě v nejbližší době přeinstalovat, bráchovi to pomohlo, když mu kdysi chyboval podobně, co se týče toho vypínání. A kdyžtak ho pak kontaktuju, jak píšeš. :)

P.S. včera mi celkem dobře fungovaly flash videa, tak to čištění asi přeci jen bylo na něco dobré. ;-)

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Orcus » 05 čer 2014 22:49

253 otřesů není úplně nejšetrnější zacházení, ale o tom můžem polemizovat. 3 roky starý PC, je při aktuálních kurvítkách, které odepíšou většinu výrobků po 2 letech a 2 tejdnech víc než slušná doba.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Zpět na “HiJackThis”