Ono by to totiž chtělo se rozmyslet, co se má a co nemá spouštět. Když se spouští vše, je logické, že ten náběh trvá, viz. toto:
O4 - HKLM\..\Run: [JMB36X IDE Setup] C:\WINDOWS\RaidTool\xInsIDE.exe
O4 - HKLM\..\Run: [4-Day Forecast] "C:\Program Files (x86)\4-Day Forecast\4-Day Forecast\4-Day Forecast.exe" /Startup
O4 - HKLM\..\Run: [BCSSync] "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14\BCSSync.exe" /DelayServices
O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] C:\Program Files (x86)\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Cisco AnyConnect Secure Mobility Agent for Windows] "C:\Program Files (x86)\Cisco\Cisco AnyConnect Secure Mobility Client\vpnui.exe" -minimized
O4 - HKLM\..\Run: [ConnectionCenter] "C:\Program Files (x86)\Citrix\ICA Client\concentr.exe" /startup
O4 - HKLM\..\Run: [Redirector] "C:\Program Files (x86)\Citrix\ICA Client\redirector.exe" /startup
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [EADM] "C:\Program Files (x86)\Origin\Origin.exe" -AutoStart
O4 - HKCU\..\Run: [Remote Mouse] C:\Program Files (x86)\Remote Mouse\RemoteMouse.exe
O4 - HKCU\..\Run: [CCleaner Monitoring] "C:\Program Files\CCleaner\CCleaner64.exe" /MONITOR
O4 - HKCU\..\Run: [iCloudServices] C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Internet Services\iCloudServices.exe
O4 - HKCU\..\Run: [ApplePhotoStreams] C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Internet Services\ApplePhotoStreams.exe
O4 - HKCU\..\Run: [iCloudDrive] C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Internet Services\iCloudDrive.exe
O4 - HKCU\..\Run: [RGSC] C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Rockstar Games Social Club\RGSCLauncher.exe /silent
O4 - HKCU\..\Run: [OneDrive] "C:\Users\Vít\AppData\Local\Microsoft\OneDrive\OneDrive.exe" /background
===================================================
Stáhni si na svojí plochu StartupLite .exe by MalwareBytes
Tento program identifikuje a dává volbu k odstranění nepotřebných položek k vyprázdnění paměti.
Poklepej na ikonu StartupLite.exe (by MalwareBytes ) ke spuštění programu. Ve vistě a windows 7 spusť jako správce (pravým klik na ikonu a vyber-spustit jako správce).Vytvoří se list nepotřebných vstupů po spuštění. Nech všechny položky jako deaktivované a klikni na Continue . Restartuj PC.
Prosím o kontrolu logu
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Přes program StartupLite mi to našlo jen dvě nepotřebné položky, tak jsem je vymazal. Jinak jsem ten start trošku víc zredukoval a moc mi to při rychlejším startu nepomohlo. Mohli by to být kvůli tomu, že mám plný disk a ten mi brzdí PC?
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na disku je potřeba mít minimálně 10-15% volného místa. Jinak to může mít i projevy, které popisuješ.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.