windows 10 sledovani?
windows 10 sledovani?
zdravím, něco jsem se dočetl a abych pravdu řekl jsem už vážně překvapený... to mi chcete říct, že ten kdo si stáhne windows 10, tak je automaticky něčím sledován? Heslama, soukromím, chatem., apod? Nebo jsem prostě jen vystrašený a už mi z toho trošku hrabe na hlavu... děkuju za odpovědi...
Re: windows 10 sledovani?
Sakra, tohle dělal už Widlous 95 a vědělo se o tom, to jste si za dvacet let ještě nezvykli? Jestli ti to opravdu vadí, tak prostě přejdi na Linux jako já!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- TeIkQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
microsoft je celej žhavej na tvá hesla .. ,nemá nic lepšího na práci, než šmírovat ostatní:)
sbírá jen nějaké "info" do statistik, ale že by se staral o tvá hesla, nebo co komu píšeš, to fakt asi ne:)
sbírá jen nějaké "info" do statistik, ale že by se staral o tvá hesla, nebo co komu píšeš, to fakt asi ne:)
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“
Bylo to fůrt a fůrt to bude jen teď se to začal řešit je to i v podmínkách.
Windows 10 sbírá jen informace co daný uživatel dělá a pochybuju že by to nějak zneužíval navíc je to i trestné
Windows 10 sbírá jen informace co daný uživatel dělá a pochybuju že by to nějak zneužíval navíc je to i trestné
Co, kdy a jak šmíruje a co ne je ve hvězdách. Ale jelikož u W10 jsou kvůli tomu i nový podmínky, je zřejmý, že z běžnýho šmírování MS přešel na režim extra šmírování - dobrý dojem to zrovna nedělá. Už se to tu probíralo: viewtopic.php?f=46&t=159348
Lidi, šmíruje vás Facebook, Google tolik let a vám to vadí teď u Windows 10?
Rise of the Tomb Raider Steam CD Key
http://aukro.cz/show_item.php?item=6465759403
http://aukro.cz/show_item.php?item=6465759403
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Toto téma nepatří do sekce HiJackThis, pokud chceš o tomto tématu diskutovat, existuje zde již dokonce 2 vlákna:
viewtopic.php?f=46&t=162924&p=1284779#p1284779
viewtopic.php?f=46&t=159348
Zde dávám LOCK!
viewtopic.php?f=46&t=162924&p=1284779#p1284779
viewtopic.php?f=46&t=159348
Zde dávám LOCK!
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.