Adobe arkalis.exe Vyřešeno
Re: Adobe arkalis.exe Vyřešeno
Mám vypálit vse co je v tom raru?
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Adobe arkalis.exe
Měl by si vypálit .iso soubor.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Test paměti nic nenašel, jdu si zálohovat nektera data.
EDIT: Mini windows mi to nenacetlo, hodilo to blue screen aby to zabránilo poškození... ani na druhý pokus to nevyšlo
EDIT: Mini windows mi to nenacetlo, hodilo to blue screen aby to zabránilo poškození... ani na druhý pokus to nevyšlo
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
A co kontrola disku?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Kontrola disku taky OK.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus si vypálit nějaké LiveCD Linuxu , stačí SLAX , a nabootuj z něj. Kontrolu by se mohlo zjistit , zda je problém v HW.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Nakonec jsem to vyřešil preinstalovanim os. Nicméně všem děkuji za pomoc a rady.