Prosím o kontrolu logu Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Tondys
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Prosím o kontrolu logu

Příspěvekod Tondys » 05 bře 2016 15:22

Stále stejné problémy. A nemohlo by to být opravdu tím, že je na mě nasazený nějaký software na míru, který mi toto, nějakým nedopatřením, způsobuje?

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 06 bře 2016 09:19

Nevím co myslíš tím SW na míru. Keylogger?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Tondys
nováček
Stav:

Příspěvekod Tondys » 06 bře 2016 11:33

Ano. Škodlivý kód naprogramovaný na mojí konfiguraci tak, aby jej nebylo možné nikterak vysledovat a který monitoruje veškerou činnost na PC.

jerabina
člen Security týmu
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod jerabina » 06 bře 2016 22:49

Ty máš/děláš na počítači něco co by chtěla vědět vláda, hackerská skupina nebo nějaký bohatý člověk? Pokud ne, tak to co ty píšeš nebude.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod

Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.

Tondys
nováček
Stav:

Příspěvekod Tondys » 06 bře 2016 23:18

Bohatí lidé. Nevím zdali jsem sám a nebo je nás více. Ani se to asi nikdy nedozvíme. Začalo to někdy před osmi lety kdy mi začali různí lidé, řekněme z takových českých privilegovanějších kruhů, především z novin a politiky, dávat najevo že mají přístup k mým odposlechům. Například s tajuplným úsměvem začali opakovat to co jsem ten den někde řekl, nebo se vyjadřovali k tomu co jsem dělal na počítači. Ve dvojsmyslech, takže by si člověk mohl říct že jde o náhodu, že se mu to zdá. Jenže tohle se stává vždy u těch stejných lidí a tak jsme tak spolu začali komunikovat. Třeba já si něco, jakoby pro sebe nahlas, říkám doma a oni mi pak odpovídají v realitě, prostřednictvím dvojsmyslů. Celá konverzace i v reálu vlastně probíhá tímto způsobem a řešíme tak různé věci a úkoly. Samozřejmě mě s tím napadlo jít na policii, ale předem vím že je to nesmysl. Policie, pro příklad, ani není schopná "odhalit" zloděje prstýnku mé známé, když jim přinesla videozáznam z toalet benzínky, kde ho nechala a ten člověk, co po ní přišel, jej ukradl. Známá dotyčného musela sama vyhledat, dát adresu a telefonní kontakt policii, aby dotyčnému sama zavolala a přiměla ho k tomu, aby jí prstýnek vrátil, že se to udělá jako "osobní vrácení nálezu". Až na naléhání na policii se policie obrátila na dotyčného (resp. dotyčnou, ale to je jedno) a vysvětlila jí, že se odpoledne pro prsten zastaví majitelka a ať jí prsten vrátí, že ho našla. To fakt nemá smysl takhle řešit. A medializovat to, tak bych vypadal jako schizofrenik. Dnešní společnost je buď příliš naivní, co se představy o technologiích a společnosti týče (žije v iluzi různých fiktivních Jamesů Bondů kdy je vše prosté a černobílé) a nebo zase plná různých konspiračních pomatenců (za 11. září může vláda USA, lidé nikdy nepřistáli na Měsíci), mezi které zrovna nechci patřit... :) Raději bych o tom nepsal ani sem, nicméně jsem si říkal, že tady byste pro to přeci jen mohli mít trochu více pochopení. Tak mě spíše zajímá jak je to možné. Resp. jak nákladné to je... Abych měl trochu přehled v čem se ocitám.
PS: Co vím, tak mně nechtějí ublížit, poněvadž kdyby chtěli, tak by už samozřejmě měli spoustu způsobů jak toho docílit. Na druhou stranu mi to vadí, protože zde vznikly různé společenské vazby a tím i páky pro to že se necítím jako svobodný člověk. Občas se třeba v noci probudím s bušícím srdcem a mám pocit že jsem prázdný, že jsem zcela osamělý. Je to emocionálně náročné.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 07 bře 2016 09:00

Policie by mohla najít odposlechy , ale asi to dělat nebude , řekne , že nemá důvod. Tak by si musel kontaktovat nějakou firmu , která odposlechy hledá , za peníze.
Můžeš si třeba vyměnit PC , ale pokud to jsou profíci , či BIS ap. tak podle mě nemáš žádnou šanci s tím něco dělat.
Mají na to speciální SW. Viz ta firma z Itálie ap.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

Tondys
nováček
Stav:

Příspěvekod Tondys » 07 bře 2016 13:43

Takže myslíte že je spíše pravděpodobné že by to dělali nějací "kamarádi" z tajných služeb? Ostatně ani to by mě ale u nás asi nedokázalo překvapit už vzhledem k tomu že mezi mými známými jsou tací co tam mají své zdroje (viz třeba zveřejnění vyplacených částek za unesené Češky v Pákistánu). I když si myslím že pokud by to bylo jen trochu možné, zvolili by jiný způsob, aby příliš neriskovali (třeba nějakou šťáru v BIS, kde je ale asi na druhou stranu pěkný bordel). Navíc se tedy asi shodneme že by to také celé stálo opravdu balík peněz, kdyby to měl někdo platit z jiných peněz než z eráru.

jerabina
člen Security týmu
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod jerabina » 07 bře 2016 14:07

Pokud jsi člověk s takovýmito kontakty a konexemi, tak je možné vše a v tom případě ti asi moc nepomůžeme. Jak již říkal Jaro, můžeš mít doma odposlech. V tom případě můžeš zkusit nějakou firmu, která se hledáním odposlechů zabývá např. Probin(http://www.probin.cz/bezpecna-kancelar).
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod

Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.

Tondys
nováček
Stav:

Příspěvekod Tondys » 07 bře 2016 15:42

Díky, ještě nad tím popřemýšlím, ale zatím jsem tuhle možnost moc nezvažoval, protože je to poměrně finančně náročné a vlastně to, v mém případě, nic moc neřeší...

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 07 bře 2016 17:06

Víc Ti asi nepomůžeme.

Tondys
nováček
Stav:

Příspěvekod Tondys » 07 bře 2016 17:56

Každopádně díky za snahu a obětovanou energii! :)

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Re: Prosím o kontrolu logu  Vyřešeno

Příspěvekod Orcus » 07 bře 2016 18:38

Rádo se stalo. Pokud to je vše, můžeš téma označit jako vyřešené.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Zpět na “HiJackThis”