---------- | Folders | Files
Deleted successfully : C:\Program Files (x86)\Epubor Ultimate\PyQt4.QtSvg.pyd (.-.)
Deleted successfully : C:\Program Files (x86)\IObit
Deleted successfully : C:\Program Files (x86)\Common Files\IObit
Chytil jsem nějaký breberky
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Chytil jsem nějaký breberky
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kromě jiného jsem zjistil, že mě nefunguje Windowsí kalkulačka.

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Kdy to začalo dělat , po jakém nástroji?
Těžko říct zda to bylo nástrojem , možná je na vině disk.
Stáhni si Memtest:
Políčko , ve kterém je napsáno:
All unused RAM -ponech , jak je.
-dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.
Ještě zkontrolovat HDD na chyby ,popř. zkusit jeho defragmentaci ..
Stáhni si CrystalDiskInfo
Spusť program a klikni na Úpravy-Kopírovat. Poté sem vlož pomocí Ctrl+V obsah logu.
Těžko říct zda to bylo nástrojem , možná je na vině disk.
Stáhni si Memtest:
Políčko , ve kterém je napsáno:
All unused RAM -ponech , jak je.
-dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.
Ještě zkontrolovat HDD na chyby ,popř. zkusit jeho defragmentaci ..
Stáhni si CrystalDiskInfo
Spusť program a klikni na Úpravy-Kopírovat. Poté sem vlož pomocí Ctrl+V obsah logu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stalo se to po aplikaci AdsFix, jenž skončilo chybou a po fixnutí HTJ - viz úvodní příspěvek. Deframentaci na C dělat nebudu, jelikož je to SSD a na E, jenž je můj datový disk jsem dělal nedávno.
Při každém restartu musím nastavit výchozí prohlížeč na Chrome. Startovací a vypínací obrazovka s "čekacím kolečkem" je nyní zelená. Nejsem si jistý, zda byla původně modrá či černá.
jaro3 píše:Zavři ostatní aplikace a prohlížeče, odpoj se od netu a fixni v HJT:
NávodKód: Vybrat vše
O4 - HKLM\..\Run: [seznam-listicka-distribuce] "C:\Program Files (x86)\Seznam.cz\distribution\szninstall.exe" -s -d listicka 1 szn-software-listicka cz.seznam.software.autoupdate
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
Speed_dead píše:Tak jsem se dostal k pokračování čištění.Obrazovka zmizí a nástroj začne pracovat ...
Při čištění, Tě může nástroj vyzvat k odstranění proxy, klepni na tlačítko "Delete".
Na konci čištění, se AdsFix zeptá, zda: chceš nechat zprávu odeslat do Infekční laboratoře k analýze? .... Klikni na "OK" to umožní aktualizovat nástroj..
Obrazovka nezmizela, jen se změnila. Ukazoval se počet proskenovaných souborů, počet pozměněných a smazaných. Ukazovalo to dole nějaký klíče z registru a pak procenta, jak skenování postupuje. Bylo dost pomalý. Ráno, když jsem šel do práce to boly po 13 hodinách skenování na 60% a proskenoval necelý milion čehosi. V té době hlásil asi 60 smazání. Teď když jsem přišel domů, tak jsem kliknul, abych probudil PC ze spánku a zahlídnul jsem AdsFix a přes něj nějaký chybový okno s cestou na nějaký soubor v adresáří obsahující (x86). Vzápětí okno zmizelo. Mám pustit znovu AdsFix , když se mě AdsFix kvůli chybě nezeptal nebo mám pokračovat na FarbarRecovery Scan Tool?
Při každém restartu musím nastavit výchozí prohlížeč na Chrome. Startovací a vypínací obrazovka s "čekacím kolečkem" je nyní zelená. Nejsem si jistý, zda byla původně modrá či černá.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je dost možné, že ten spánek má vliv na AdsFix. Udělej jej ještě jednou, ale zakaž uspání PC.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo použij bod obnovy před použitím ADsfixu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bod obnovy před ADsfixem je poškozený. Další nejsou, jelikož je smazal Anniversary Update.
OT
Uvažuji, zda nebude jednodušší udělat čistou instalaci Win. Jenže papír se sériovým číslem jsem ztratil a samolepku od firmy, jnž už neexistuje jsem nedostal. Našel jsem program "Product key finder", jenž mě nějaký číslo našel. Ale nevím, zda tomu mohu věřit. Někde jsem četl, že stačí přihlašovací údaje na účet MS a product key není potřeba. Další možnost je si udělat binární kopii céčka a zkoušet, Rozhodně nechci kupovat další Windows, když už jeden mám. Legálnost Winů jsem si ověřil bezproblémovým upgradem na Win10
OT

OT
Uvažuji, zda nebude jednodušší udělat čistou instalaci Win. Jenže papír se sériovým číslem jsem ztratil a samolepku od firmy, jnž už neexistuje jsem nedostal. Našel jsem program "Product key finder", jenž mě nějaký číslo našel. Ale nevím, zda tomu mohu věřit. Někde jsem četl, že stačí přihlašovací údaje na účet MS a product key není potřeba. Další možnost je si udělat binární kopii céčka a zkoušet, Rozhodně nechci kupovat další Windows, když už jeden mám. Legálnost Winů jsem si ověřil bezproblémovým upgradem na Win10
OT
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zadej si téma do sekce Windows , tam Ti poradí kolegové.
Já zkusím vyhledat , kam ADSFix ukládá bod obnovy.
Já zkusím vyhledat , kam ADSFix ukládá bod obnovy.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Včera jsem se k tomu vůbec nedostal , snad dneska..