zatim to beži všechno vyborne pokud tam už nic nevidiš nebo mne na neco upozornit tak ti moc moc diky ahoj.
ps.co se to deje samy ALERT VIRUS 2008......
Prosim o kontrolu logu PC-mrzne Vyřešeno
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosim o kontrolu logu PC-mrzne
Nemáš za co
, kdyby byl problém tak dej vědět.

It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Re: Prosim o kontrolu logu PC-mrzne Vyřešeno
Tu posledni akci jsem udelal ajede to ok.Pokud tam už nevidiš žadne blbosti tak Ti moc moc diky!!!
ps.co se to deje je toho hodne ALERT VIRUS XP 2008.....epidemie
ps.co se to deje je toho hodne ALERT VIRUS XP 2008.....epidemie
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosim o kontrolu logu PC-mrzne
Logy vypadají dobře.
Epidemie to není.
Epidemie to není.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.