pls o kontrolu logu
Re: pls o kontrolu logu
zatim si s tim hraji po dvou dnech necinnosti jenom chvili a tvari se to spokojene!!! znatelne jde poznat, ze je to sviznejsi...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Smaž složku:
C:\_OTM
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
C:\_OTM
Pokud nejsou problémy , je to vše a můžeš dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
smazano...ALE
:( tak je to tady znovu...udelal jsem i par screen shotu, ale nemohu je nahrat, pac mi to proste prohlizec nedovoli...zkousel jsem i explorer, ale nic...vzdy to zamrzne pri kliknuti na policko 'prochazet' a trva to roky, nez se neco stane, jedine kdyz behem toho cekani chci najet do spravce uloh, tak nekdy pouze po zmacknuti ctrl+alt se dana operace provede, ale pak se proklikat k tem souborum nemam trpelivost...ted je vse OK, ale zase kdyz chci nahrat prilohy, tak se problem opakuje...uz nevim jak to popsat lip...
ve spravci uloh ma firefox 200000kB - treba ti to k necemu bude...
mam zkusit preinstalovat mozillu bo?
d
:( tak je to tady znovu...udelal jsem i par screen shotu, ale nemohu je nahrat, pac mi to proste prohlizec nedovoli...zkousel jsem i explorer, ale nic...vzdy to zamrzne pri kliknuti na policko 'prochazet' a trva to roky, nez se neco stane, jedine kdyz behem toho cekani chci najet do spravce uloh, tak nekdy pouze po zmacknuti ctrl+alt se dana operace provede, ale pak se proklikat k tem souborum nemam trpelivost...ted je vse OK, ale zase kdyz chci nahrat prilohy, tak se problem opakuje...uz nevim jak to popsat lip...
ve spravci uloh ma firefox 200000kB - treba ti to k necemu bude...
mam zkusit preinstalovat mozillu bo?
d
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud Ti to dělá i IE , tak bude závada jinde. Podle toho , co píšeš , by byly spíše možné chyby na disku. Zkus udělat kontrolu HDD na chyby ( automaticky opravovat- dej tam zatržítko).Či si naplánuj kontrolu HDD a restartuj počítač.
Můžeš zkontrolovat i RAM Memtestem.
Stáhni si GooredFix
a ulož si ho na plochu.Poklepej na něj .
Objeví se hláška ,dej YES
Otevře se log , zkopíruj sem celý jeho obsah ( jinak ho najdeš na své ploše pod názvem Goored.txt).
Můžeš zkontrolovat i RAM Memtestem.
Stáhni si GooredFix
a ulož si ho na plochu.Poklepej na něj .
Objeví se hláška ,dej YES
Otevře se log , zkopíruj sem celý jeho obsah ( jinak ho najdeš na své ploše pod názvem Goored.txt).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!