prosím o kontrolu logu (nelze připojovat přílohy k mailu)

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

svanc
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: prosím o kontrolu logu (nelze připojovat přílohy k mailu

Příspěvekod svanc » 13 kvě 2010 11:31

Provedení Control Panel applets nepomohlo, spuštěné programy se i nadále nezobrazují. Dial-a-fix po vložení instalačního cd s XP a SP3 nahlásil, že nemůže najít nějaký soubor k IE a pak se zřejmě kousnul, několik minut to nedělalo nic, správce úloh hlásí vytížení procesu 0%.
Asi udělám to, čemu jsem se chtěl vyhnout, nepředpokládal jsem totiž, že vyřešení problému s vkládáním příloh bude až tak komplikované. Mám ještě rezervní HD s instalovaným systémem, ale už víc než před rokem, není tam veškerý soft, který potřebuju, navíc budu muset přetahovat různé soubory z původního disku. Je to akce trochu na dýl, ale momentálně se mi to jeví jako nejrozumější řešení, protože mě začínají tlačit termíny práce a současný stav počítače je nepoužitelný.
Přesto moc děkuju za snahu, musel jsi s tím taky strávit dost času...

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 13 kvě 2010 12:23

To je divný , ale viděl bych to přeci jen na poškozený disk , co píšeš tomu dost odpovídá.Zkus ještě , zda disk moc netopí.

Zkusímě ještě infekci v FF.

Stáhni si GooredFix

a ulož si ho na plochu.Poklepej na něj .
Objeví se hláška ,dej YES
Otevře se log , zkopíruj sem celý jeho obsah ( jinak ho najdeš na své ploše pod názvem Goored.txt).

potom ještě na opravu win:

Win XP Manager
Tady je Návod

download:
http://www.yamicsoft.com/xpmanager/
http://www.slunecnice.cz/sw/winxp-manager/
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... p-manager/

Zkus záložku Repair...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

svanc
nováček
Stav:

Příspěvekod svanc » 13 kvě 2010 18:22

Díky moc. Ale momentálně tam mám vražený jiný disk, na kterém jsem měl záložní systém vytvořený po formátu a kompletní instalaci programů. Bohužel to bylo provedeno už před rokem, řada věcí tam tedy chybí, něco jsem musel doinstalovat atd. (aktuální práci naštěstí denně zálohuju na externí disk, zkušenosti už mě poučily). Tohle - a mylný dojem, že náprava problému s přidáváním příloh bude jednoduchá - mě vedlo k tomu, že jsem ten záložní disk nepoužil rovnou.
Jinak momentálně nemám doma adaptér na připojení notebookovýho disku jako externího. Až budu adaptér zase mít, tak ten disk, který jsme řešili, přes něj připojím, zformátuju a zkusím zkontrolovat. Pokud tam bude nějaký problém, tak se ozvu.
Ale teď mě pekelně tlačí práce... :(
A ještě jednou děkuju za snahu a ochotu.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 13 kvě 2010 19:20

Nemáš vůbec zač , moc jsem Ti napomohl.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “HiJackThis”