Problém už při spuštění scanu...:( Vyřešeno
- Growe101
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Problém už při spuštění scanu...:( Vyřešeno
Vše jsem udělal podle výše uvedeého návodu a vypsalo to toto:For some reason your system denied write access to the Hosts file.If any Hijacked domains are in this file,HijackThis may NOT be able fo fix this.If that happens,you need to edit the file yourself.To do this,click start,Run and type: Notepad C:Windows/System32/Drivers/etc/hosts and press enter.Find the lines Hijack this reports and delete them.Save the file as "hosts" (with quotes),and reebot.For Vista:sympli,exit HijackThis,right click on the HijackThis icon ,choose "Run as administrator".Než mě prosím ukřižujete že jsem totální lama tak za prvý neumím Anglicky a nerad bych svůj PC posra.l ještě víc.Děkuji za pomoc... 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém už při spuštění scanu...:(
Musíš spustit HJT jako správce, klikni pravým na ikonu HJT a z nabídky vyber spustit jako správce. Nevím ale co máš za OS...
Pokud to nejde odinstaluj /smaž HJT , stáhni nový a při ukládání zvol název abbc.exe.
Pokud to nejde odinstaluj /smaž HJT , stáhni nový a při ukládání zvol název abbc.exe.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- Growe101
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém už při spuštění scanu...:(
Hotovo děkuji...